VIRAL

True story: O "θεραπευτής" που κυκλοφορεί φορώντας χαρτονομίσματα [βίντεο]

Τα δύο τελευταία χρόνια, αυτός ο Νοτιοαφρικανός που αυτοαποκαλείται "θεραπευτής" ισχυρίζεται πως έχει γίνει ζάμπλουτος και επιδεικνύει τον πλούτο του με το να φοράει τα χρήματά του.

Είναι γνωστός ως Dr Dlamini, (το πλήρες όνομά του είναι Michael Andile Dlamini) αλλά και ως Mzimb’okhalimali που στην τοπική γλώσσα σημαίνει σώμα που στάζει λεφτά, αφού τα τελευταία δύο χρόνια κυκλοφορεί δημοσίως με εκατοντάδες χαρτονομίσματα καρφιτσωμένα πάνω στα ρούχα του.
Ο ίδιος ισχυρίζεται πως κερδίζει περίπου 1000 με 1500 ευρώ την ημέρα πουλώντας προϊόντα με βάση τα βότανα, τα οποία βοηθούν να θεραπεύσουν διάφορες παθήσεις και δυσλειτουργίες.
Σήμερα είναι 33 ετών και κάνει συναυλίες και happenings όπου προωθεί τα προϊόντα του, που περιλαμβανουν πράγματα όπως το "ευλογημένο νερό", το "τυχερό σαπούνι" που εξαφανίζει σπυράκια και ραγάδες ακόμα και τόνικ για αύξηση της σεξουαλικής ορμής κ.λπ. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως όταν ήταν ακόμα παιδί έβλεπε στον ύπνο του όνειρα όπου οι πρόγονοί του προσπαθούσαν να του μεταδώσουν τη σοφία τους και τη γνώση τους και να του υποδείξουν ποιά φυτά και βότανα έχουν θαυματουργή δράση, αλλά ο ίδιος δεν τους άκουσε μέχρι το 2011. Τότε ήταν η χρονιά που αποφάσισε να ακούσει τις συμβουλές των προγόνων του 9λέει πως τότε ξαναάρχισαν να εμφανίζονται στα όνειρά του) και άρχισε να φτιάχνει τα προϊόντα του.
Η ιστορία του κάνει το γύρο του κόσμου, κυρίως λόγω της εκκεντρικής του εμφάνισης, και οι περισσότεροι τον θεωρούν ένα τσαρλατάνο. Όμως στη χώρα του και σε γειτονικές χώρες, οι θεραπευτές που χρησιμοποιούν παραδοσιακές μεθόδους και βότανα είναι πολλοί και ο συγκεκριμένος είναι πολύ δημοφιλής (και τα προϊόντα του) και κυκλοφορεί σαν διασημότητα που πάντα τον συνοδεύει πολυμελής ομάδα ανδρών που είναι υπεύθυνοι για την προσωπική του ασφάλεια. Το δε κοστούμι απο λεφτά, το επιλέγει γαι να δείξει πόσο επιτυχημένος είναι αφού το 2015 ένας άλλος θεραπευτής τον είχε προκαλέσει λέγοντας πως εκείνος βγάζει περισσότερα χρήματα. 'Εκτοτε ο Dr Ladmini έχει πάντα χρήματα... πάνω του
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!