VIRAL

H "πιο άσχημη γυναίκα στον κόσμο" απαντά στο διαδικτυακό bullying

Το όνομά της είναι Lizzie Velasquez, και ζει στο Τέξας των ΗΠΑ και σε ηλικία μόλις 17 ετών η άτυχη γυναίκα βρέθηκε να της έχουν "κολλήσει" τον τίτλο της πιο άσχημης γυναίκας στον κόσμο.

Η γυναίκα, που πάσχει από ασθένεια που δεν της επιτρέπει να πάρει βάρος, έκτοτε έβαλε σαν στόχο στη ζωή της να μην αφήσει τα αρνητικά σχόλια να την επηρεάζουν και συχνά παραδίδει και ομιλίες κατά του bullying, που η ίδια το γνωρίζει και το έχει βιώσει από μικρή ηλικία.
Σήμερα η Lizzie είναι 27 ετών και πριν λίγες μέρες ανέβασε ένα post στο Instagram που κάνει το γύρο του κόσμου καθώς στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα και σε όσους κάνουν διαδκτυακό bullying και σε όσους συμμετέχουν ακόμα και ακούσια σε αυτό, ή απλά το ανέχονται. Δηλαδή ένα μήνυμα προς όλους.
Η Lizzie ανέβασε ένα meme που κάποιος έφτιαξε εν αγνοία της και το οποίο το βρήκε τυχαία στο Facebook. 
Tο meme έδειχνε την ίδια δίπλα σε ένα δέντρο με το σχόλιο "Ο Μάικλ είπε πως θα συναντηθούμε πίσω από αυτό το δέντρο για να περάσουμε καλά. Έχει αργήσει. Μπορεί κάποιος να του πει πως ακόμα περιμένω;". 
Η ίδια απάντησε γράφοντας πως έχει δει χιλιάδες τέτoia memes και πως γράφει αυτό το μήνυμα όχι ως θύμα, αλλά ως κάποιος που έχει βρει τη φωνή του. "Είναι αργά το βράδυ και κάποιοι που βλέπουν αντίστοιχα memes νοιώθουν κάτι που δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου." έγραψε και πρόσθεσε΄" Δεν έχει σημασία πώς είμαστε ή δείχνουμε. Στο τέλος της ημέρας όλοι είμαστε άνθρωποι. Και σας ζητώ να το θυμάστε αυτό την επόμενη φορά που θα δείτε ένα viral meme με κάποιον άγνωστο. Μπορεί αρχικά να το βρείτε ξεκαρδιστικό αλλά ο άνθρωπος που βλέπετε νοιώθει το ακριβώς αντίθετο. Προσπαθήστε να μοιράζετε αγάπη και όχι λέξεις που πληγώνουν μέσω μιας οθόνης".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!