VIRAL

True story: Μια 18χρονη πουλάει την παρθενιά της για 1 εκατομμύριο ευρώ [βίντεο]

Η ιστορία μίας 18χρονης κοπέλας από τη Ρουμανία κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του κόσμου και προκαλεί έντονες αντιδράσεις.

Η Alexandra, ζει στη Ρουμανία και μέσω των προσωπικών της προφίλ στα social media ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό (μετά την ενηλικίωσή της) πως σκοπεύει να πουλήσει την παρθενιά της σε όποιον προσφέρει τα περισσότερα, με ελάχιστη τιμή το 1 εκατομμύριο ευρώ. Μάλιστα αναφέρονταν πως έχει βρεθεί πρόσωπο που ενδιαφέρεται και η "συναλλαγή" εικάζονταν πως θα γίνει στη Γερμανία και έτσι το θεμα πήρε διεθνείς διαστάσεις.
Η ιστορία της γρήγορα έγινε γνωστή μέσω των διεθνών media και πριν από λίγες μέρες η Alexandra βρέθηκε να δίνει συνέντευξη στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή This Morning στο κανάλι iTV στη Μεγάλη  Βρετανία (ακολουθεί σχετικό βίντεο). 
Εκεί εξήγησε στους παρουσιαστές της εκπομπής, πως η ιδέα της γεννήθηκε όταν ήταν περίπου 14 ετών  και είδε μία ταινία όπου ένα κορίτσι είχε κάνει κάτι αντίστοιχο. Παράλληλα εξήγησε πως χρειάζεται τα χρήματα γιατί θέλει να φύγει από τη Ρουμανία και συγκεκριμένα θέλει να σπουδάσει marketing και διοίκηση επιχειρήσεων στην Οξφόρδη, αλλά και να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της, αγοράζοντας τους ένα νέο σπίτι. Μάλιστα ισχυρίστηκε πως οι γονείς της αντιμετωπίζουν το φόβο μίας πιθανής έξωσης από το σπίτι τους στο Βουκουρέστι.
Ωστόσο νέα δημοσιεύματα που ακολούθησαν τη συνέντευξη αναφέρουν πως ο πατέρας της 18χρονης, ο Toni Raducu, ο οποίος εργάζεται ως αστυνομικός στο Βουκουρέστι, δήλωσε πως η οικογένειά του δεν έχει ανάγκη για οικονομική βοήθεια, δεν τους επειλεί κανείς με έξωση και πως δεν καταλαβαίνει γιατί το παιδί του κάνει και λέει τέτοια πράγματα. Τέλος τόνισε, πως αν η κόρη του προχωρήσει στα όσα λέει, αυτός θα την αποκληρώσει. 
Να σημειωθεί πως ανάλογες ιστορίες έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί στο παρελθόν με άλλες νεαρές κοπέλες από διάφορες χώρες του κόσμου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!