VIRAL

Αυτή η φωτoγραφία με το νεογέννητο μωράκι συγκινεί τους πάντες [εικόνες]

Περισσότεροι από 7 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει και μοιραστεί αυτή τη φωτογραφία μέσω social media καθώς κρύβει μια πολύ συγκινητική ιστορία.

Το μωράκι είναι η μικρούλα Aubrey, και η φωτογραφία που τη δείχνει μόλις έχει γεννηθεί να κοιμάται γαλήνια μέσα σε γάντια μοτοσυκλετιστή, τραβήχτηκε πριν λίγο καιρό από την επαγγελματία φωτογράφο Kim Stone και κρύβει μια πολύ συγκινητική ιστορία.
Ο πατέρας της μικρής είναι ο Hector Daniel Ferrer Alvarez, ο οποίος λάτρευε τις μοτοσυκλέτες, αλλά γνώριζε πως είναι επικίνδυνες και από τη στιγμή που έμαθε πως θα γίνει πατέρας φρόντισε να προμηθευτεί όλο τον εξοπλισμό ασφαλείας για τη μοτοσυκλέτα του. 
Όμως η μοίρα του επιφύλασσε μία κακή εξέλιξη και ένα μήνα πριν την γέννηση της κόρης του, ο Hector Daniel Ferrer Alvarez σκοτώθηκε, όχι σε κάποιο τροχαίο, αλλά δολοφονήθηκε από άτομο που μάλιστα άνηκε στον φιλικό του κύκλο.
Η μητέρα του παιδιού είναι η Kathryn και δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει την τραγική απώλεια του συζύγου της και είναι ένα ψυχικό ράκος. Όμως κατάφερε να φέρει στον κόσμο την υγιέστατη κορούλα της.
Η γιαγιά της Kathryn βλέποντας πόσο στεναχωρημένη ήταν η εγγονή της σκέφτηκε να προσλάβει τη φωτογράφο Kim και της ζήτησε να φωτογραφήσει τη δισεγγονή της με πράγματα του πατέρα της για να ξέρει όταν μεγαλώσει πόσο την αγαπούσε και ας μην την γνώρισε ποτέ.
Τώρα αυτή η φωτογραφία κάνει το γύρο του κόσμου.  
 

Η Aubrey και η μητέρα της 

Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του κόσμου

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!