VIRAL

Γνωστή εταιρεία δίνει αθλητικά παπούτσια σε όσους τα έκαψαν λόγω Trump

Φαίνεται πως ο χειρότερος διαδικτυακός εφιάλτης μίας εταιρείας αθλητικών ειδών, μπορεί να αποτελέσει χρυσή ευκαιρία για marketing μιας ανταγωνιστικής εταιρείας.

Και αυτό ακριβώς συνέβη με τις εταιρείες New Ballance και Reebok.

Λίγο μετά τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ δήλωση της γνωστής εταιρείας αθλητικών παπουτσιών «New Balance», σύμφωνα με την οποία υποστήριζε την εκλογή Trump, οι υποστηρικτές της Hilary (οι οποίοι φαίνεται να αγαπούσαν το συγκεκριμένο brand), αντέδρασαν άμεσα καίγοντας τα παπούτσια τους online ή πετώντας τα στα σκουπίδια, για να εκφράσουν την αγανάκτηση τους απέναντι στην εταιρεία.

Τη δήλωση είχε κάνει στο twitter ο αντιπρόεδρος της New Ballance και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Matt LeBretton, ο οποίος είχε αρχικά πει πως "Η κυβέρνηση Ομπάμα δεν άκουγε τις προτάσεις μας και ειλικρινά νιώθουμε ότι με την εκλογή Trump τα πράγματα θα οδηγηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση".
Στην πορεία ο Matt LeBretton, θέλησε να δώσει εξηγήσεις, και σε συνέντευξή του είχε πει πως αναφέρονταν σε μια προεκλογική δήλωση του Trump ενάντια στην εμπορική συμφωνία TPP (Trans-Pacific Partnership).
Ωστόσο το κακό είχε γίνει και τα social media συνέχισαν να γεμίζουν με φωτογραφίες από καμμένα αθλητικά παπούτσια και δηλώσει ανθρώπων που έλεγν πως τα πέταξαν ακόμα και από το παράθυρο.
Εδώ και λίγες μέρες, σε πολλά από αυτά τα twits, απαντά η Reebok, η οποία υπόσχεται να αντικαταστήσει τα αθλητικά παπούτσια που πέταξαν ή έκαψαν όσοι αντιπαθούν το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ και την εταιρεία που τον στηρίζει. 
Σε μία χώρα όπου ο διχασμός φουντώνει ακόμα και οι εταιρείες αθλητικών ειδών φαίνεται να ακολουθούν το διχαστικό πνεύμα της μετεκλογικής εποχής.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!