VIRAL

Γιατί τα αυτοκίνητα στην Κίνα ξαφνικά θυμίζουν ταινίες τρόμου; [εικόνες]

Τον τελευταίο καιρό οι οδηγοί στην Κίνα συχνά κοψοχολιάζονται όταν κοιτούν τα προπορευόμενα οχήματα και ειδικά τις νύχτες.

Φαίνεται πως οι Κινέζοι βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να αντιμετωπίσουν τους ασυνείδητους οδηγούς που επιμένουν να οδηγούν με μεγάλη σκάλα το βράδυ ακόμα και σε κοντινή απόσταση από προπορευόμενο όχημα, τυφλώνοντας τον οδηγό. Έστι κάποιοι σκέφτηκαν να φτιάξουν αυτά τα τρομκτικά σκίαστρα που προσαρμόζονται στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου και με το φως της μεγάλης σκάλας ενός οχήματος, γίνονται ακόμα πιο τρομακτικά (το πρωί σχεδόν δεν φαίνονται τα σχέδια και οι εικόνες που φέρουν). Τα κινεζικά social media έχουν γεμίσει με εικόνες από οχήματα που έχουν βάλει αυτά τα σκίαστρα, ενώ όπως θα δείτε κάποια από αυτά έχουν ακόμα πιο σαφές το μήνυμά τους (δηλαδή το χαμήλωσε τα φώτα σου) γραμμένο στα κινεζικά και στα αγγλικά.

Την επόμενη φορά που θα πας να πετάξεις μια μπαταρία σκέψου έξυπνα! Κατέβασε σήμερα την εφαρμογή “ReCYcling CY” εντελώς δωρεάν στο κινητό ή το tablet σου, ενημερώσου για τη δράση των οργανισμών Green Dot Κύπρου και ΑΦΗΣ, μάθε πώς και πού να ανακυκλώσεις τις μπαταρίες σου και μπες στην κλήρωση για ένα υπέροχο δώρο για όλη την οικογένεια. Όπως κι αν το δεις, συμφέρει!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!