VIRAL

Αντιδράσεις προκαλεί εστιατόριο που χρεώνει περισσότερο όσους ψήφισαν Trump

Ένα εστιατόριο που βρίσκεται στην Αϊόβα των ΗΠΑ, βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο αναρίθμητων (αρνητικών κυρίως) σχολίων στα social media, εξαιτίας μίας περίεργης πρακτικής που εφαρμόζει μετά την εκλογική νίκη του Donald Trump.

Το εστιατόριο λέγεται Stella, και είναι ένα από τα δημοφιλέστερα στην εν λόγω πολιτεία. Βρίσκεται στη κομητεία Johnson, που είναι μία από τις μόνο 6 (από τις συνολικά 99) κομητείες της πολιτείας της Αϊόβα που ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές την Hillary Clinton. 
Μετά την ήττα της Hillary πελάτες άρχισαν να αναφέρουν στα social media πως στο συγκεκριμένο εστιατόριο άρχισαν να χρεώνουν είσοδο και μάλιστα χρεώνουν 10 δολάρια για όσους ψήφισαν Trump και μόνο 5 για όσους ψήφισαν Hillary. Παράλληλα αναφέρουν πως υπάρχει και σχετική πινακίδα στην είσοδο που αναγράφει " Yes, this is discrimination, but you voted for it" δηλαδή το ξέρουμε πως αυτό σημαίνει διακρίσεις αλλα εσείς το ψηφίσατε. 
Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου αρνήθηκαν να σχολιάσουν την περίεργη επιλογή τους, και να απαντήσουν στα εκατοντάδες σχόλια που τους κατηγορούν για αντιεπαγγελματισμό. Ωστόσο ένας υπάλληλος επιβεβαίωσε πως αυτή είναι η νέα πολιτική του καταστήματος, αλλά δεν ξεκαθάρισε πώς γνωρίζουν τί πραγματικά ψήφισαν οι πελάτες τους.
Δείτε ένα σχετικό ρεπορτάζ από αμερικανικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!