VIRAL

To "Πώς να μεταναστεύσω στον Καναδά" σαρώνει στο αμερικανικό Google

Μέσα σε λίγες ώρες και ενώ ήταν πια εμφανές πως ο Donald Trump θα είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, το ερώτημα "πώς θα μεταναστεύσω στον Καναδά" σημείωσε κατακόρυφη αύξηση στις αναζητήσεις του Google.

Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία στο Google Trends των ΗΠΑ δείχνουν μία κατακόρυφη αύξηση των σχετικών αναζητήσεων το τελευταίο 24ωρο, καθώς χιλιάδες ψηφοφόροι της Clinton δεν θέλουν να παραμείνουν σε μία χώρα με πρόεδρο τον Donald Trump. Η αναζήτη "Πώς να μεταναστεύσω στον Καναδά" βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα με τα trending ερωτήματα στο Google των ΗΠΑ, ενώ ακολουθούσαν κυρίως ερωτήσεις για το εκλογικό σύστημα της χώρας.
Τον ομαδικό παροξυσμό επιβεβαιώνει και το γεγονός πως η επίσημη ιστοσελίδα του Καναδά που δίνει πληροφορίες για την πολιτική της χώρας προς τους μετανάστες και την υποδοχή αυτών (το www.cic.gc.ca) "κράσαρε" και παραμένει εκτός λειτουργίας ακόμα και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, καθώς οι καναδικές αρχές δηλώνουν πως ήταν τεράστιος ο αριθμός των αιτήσεων και το σύστημα ήταν αδύνατο να διαχειριστεί την κατακόρυφη αύξηση της επισκεψιμότητας και των αναζητήσεων μέσα σε αυτό.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!