MEN'S GUIDE

Δεν φαντάζεστε πόσο πολύ τρώει ο Hugh Jackman για να γίνει ξανά... Wolverine

To 2024 αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα ταινία Deadpool 3, με τον Ryan Reynolds να μεταμορφώνεται ξανά στο γνωστό υπερήρωα με το... εκκεντρικό χιούμορ, αλλά όλοι έχουν ενθουσιαστεί με το γεγονός πως στο φιλμ θα εμφανιστεί και ο Hugh Jackman που θα μεταμορφωθεί ξανά σε Wolverine!

Φυσικά δεν είναι καθόλου εύκολο για το χολιγουντιανό σταρ να γίνει ξανά ο μυώδης Logan, καθώς ήδη διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής του και ο ίδιος τον περασμένο Ιανουάριο είπε πως για έξι μήνες θα κάνει σκληρή προπόνηση και διατροφή για να αποκτήσει ξανά το κορμί του Wolverine.


Πράγματι ο σταρ περνά καθημερινά πολλές ώρες στο γυμναστήριο και συχνά κάνει και αναρτήσεις από τις προπονήσεις του.


 

Και τώρα ο 54χρονος πρωταγωνιστής των X-Men δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από τα ειδικά προετοιμασμένα γεύματα που θα τρώει προκειμένου να αποκτήσει την… επιθυμητή φόρμα. Πρόκειται για απίστευτες ποσότητες φαγητού, από σαλάτες και ζυμαρικά μέχρι μπιφτέκι κοτόπουλου και ρύζι. Κάθε γεύμα έχει γραμμένο δίπλα του τον αριθμό των θερμίδων, οι οποίες κυμαίνονται από 1100 έως 2100 θερμίδες ανά γεύμα.

Συνολικά ο σταρ καταναλώνει περίπου 8.000 θερμίδες την ημέρα! Τα δε γεύματα περιλαμβάνουν σολομό και πολλές πρωτεϊνούχες τροφές όπως κοτόπουλο, πολλές σαλάτες, αλλά και πατάτες και ζυμαρικά κ.ά.

«Σε ευχαριστώ σεφ Mario για τη βοήθεια που μου προσφέρεις στο να παραμείνω υγιής και να τρέφομαι σωστά, ενώ γίνομαι Wolverine. Και πάλι…», έγραψε ο Χιου Τζάκμαν στην ανάρτησή του. 

Πολλοί από τους 31 εκατ. followers του ηθοποιού «τρελάθηκαν» με τις φωτογραφίες, ενώ του έγραψαν πόσο ενθουσιασμένοι είναι που επαναλαμβάνει τον διάσημο ρόλο του. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!