MEN'S GUIDE

Συμβουλές φλερτ από τη Samantha Hoopes του Sports Illustrated

Το μοντέλο του Sports Illustrated αποκαλύπτει τι περιμένει από έναν άντρα το τέλειο «δεκάρι».

Κανείς δεν γνωρίζει τις γυναίκες καλύτερα από τις ίδιες. Και κάθε φορά που νομίζεις ότι γνωρίζεις αρκετά, διαπιστώνεις πόσα λίγα ξέρεις. Εκείνες όμως, ξέρουν ακριβώς τι θέλουν σε έναν άντρα που επιθυμεί να τις κατακτήσει. Με μία μικρή βοήθεια από το μεγαθήριο του Sports Illustrated, την Samantha Hoopes, θα μπορείς να διαβάσεις καλύτερα τις γυναίκες, αλλά περισσότερο, τον ίδιο σου τον εαυτό. Έτσι τουλάχιστον διατείνεται η ίδια.

Τα κομπλιμέντα είναι πράγματι αποτελεσματικά

«Νομίζω πως το κομπλιμέντο είναι το πρώτο βήμα για να σε προσέξει μία γυναίκα. Και δεν είναι δύσκολο. Αρκεί να βρεις και να πεις κάτι πραγματικά όμορφο και να κάνεις το βήμα να της προτείνεις να βγείτε έξω για φαγητό. Τέλος, αρκεί να είσαι απλά ο εαυτός σου. Όσο είσαι ο εαυτός σου, κανένα σου βήμα δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει».

Να έχεις αυτοπεποίθηση, όχι αλαζονεία

«Πάρα πολλοί άντρες είναι αλαζόνες. Σε πλησιάζουν λέγοντας απίστευτα πράγματα, που νομίζουν μάλιστα ότι θα έχουν και ανταπόκριση. Με πλησιάζουν με τις χειρότερες ατάκες. Έχω συναντήσει πολλούς τέτοιους. Προσωπικά μου αρέσουν οι άντρες με αυτοπεποίθηση που επίσης εκτιμούν το καλό χιούμορ. Η αυτοπεποίθηση είναι απαραίτητο προσόν για οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου, όχι μόνο για τις γυναίκες. Και νομίζω είναι αυτό που μετράει και περισσότερο».

Να μην είσαι «μαμάκιας»

«Είχα συναντήσει έναν τύπο στο υπόγειο της μητέρας του. Μου έφτιαξε δείπνο -που, ναι, το βρήκα όμορφη κίνηση- αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε συναντηθεί έξω. Όχι σπίτι παρέα με τη μαμά του. Και φυσικά δεν υπήρχε δεύτερο ραντεβού μετά από όλο αυτό».

Να είσαι καλοξυρισμένος

«Τίποτα δεν μπορεί να συναγωνιστεί ένα καθαρό, φρεκοξυρισμένο πρόσωπο. Δεν μου αρέσει να με πιάνει φαγούρα, οπότε δεν προτιμώ τους άντρες με γένια. Ποια γυναίκα θέλει να γεμίζει κοκκινίλες ότι φιλάει κάποιον;».

Πηγή: gr.askmen.com

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!