MEN'S GUIDE

Παντελόνια με πιέτες: Τo fashion trend που επέστρεψε για τα καλά

Για δεκαετίες, παντελόνια με πιέτες έβλεπες μόνο στη ντουλάπα του παππού σου, αλλά πλέον εδώ και αρκετές σεζόν, αποτελούν μεγάλο fashion trend το οποίο όχι μόνο δεν λέει να φύγει από τη μόδα, αλλά θα γιγαντωθεί τις προσεχείς σεζόν.

Η ανδρική μόδα των τελευταίων ετών θέλει τα ανδρικά παντελόνια να αποκτούν ολοένα και πιο... χαλαρή και φαρδιά γραμμή, λέγοντας σταδιακά αντίο στα θεόστενα chinos.


Έτσι τα παντελόνια με πιέτες (μονή ή διλπή) γνωρίζουν ξανά μεγάλες δόξες.


Μάλιστα οι πιέτες έκαναν την εμφάνισή τους ακόμα και σε smart casual φόρμες 


Στο gr.askmen.com διαβλασαμε μια σειρά από χρήσιμα tips για να φορέσεις με στυλ το παντελόνι με πιέτες

> Οι πιέτες δείχνουν πιο όμορφα σε ψηλοκάβαλα παντελόνια και όχι σε χαμηλοκάβαλα και στενά. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι το παντελόνι πρέπει να είναι φαρδύ, αλλά άνετο, κοινώς σε κλασική A γραμμή.

> Προτίμησε ένα παντελόνι με διπλή και όχι μονή πιέτα, που θα αγκαλιάζει καλύτερα τους γοφούς σου.

> Το παν είναι η σωστή εφαρμογή, γι' αυτό μην διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία αν για παράδειγμα το μήκος δεν είναι σωστό ή η μέση είναι αρκετά φαρδιά.

> Στα chino παντελόνια με πιέτες ταιριάζει το ρεβέρ στο μπατζάκι, οπότε δεν υπάρχει λόγος να απευθυνθείς σε ράφτη για να το κόντυμα.

> Ο προβλεπέ τρόπος για να φορέσεις το παντελόνι με πιέτες είναι με πουκάμισο και blazer. Ο σύγχρονος είναι με ένα polo μπλουζάκι και λευκά δερμάτινα sneakers.

> Οι πιέτες αναδεικνύονται καλύτερα όταν είναι καμωμένες από old school υφάσματα, όπως το μαλλί το χειμώνα και το λινάρι το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!