MEN'S GUIDE

Ο διάσημος 24χρονος ράπερ Cοrdae εξηγεί πως κατάφερε να χάσει 13 κιλά

Στα 24 του χρόνια, ο Αμερικανός ράπερ Cordae βλέπει τη φήμη του να απογειώνεται, έχοντας ήδη προταθεί για βραβεία Grammy και διατηρώντας δεσμό με μια από τις διασημότερες τενίστριες του κόσμου, την 24χρονη Γιαπωνέζα Naomi Osaka!

Ο ίδιος όμως σε ένα βίντεο που γύρισε για λογαριασμό του περιοδικού Men's Helath των ΗΠΑ εξομολογείται πως με το που έγινε διάσημος και άρχισε να έχει πολλά χρήματα, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ήταν να τρώει πολύ και να παραγγέλνει συνέχεια όποιο φαγητό ή έδεσμα ήθελε με αποτέλεσμα σύντομα να βρεθεί με παραπανίσια κιλά.


Τον περασμένο Νοέμβριο ο νεαρός ράπερ έκανε στο Instagram μια ανάρτηση που έδειχνε πως τελικά κατάφερε να αδυνατίσει και μάλιστα έχασε σε σχετικά σύντομο διάστημα πάνω από 13 κιλά. Στην ανάρτησή του δεν έκανε λόγο για κάποια δίαιτα αλλά για "αυτοβελτίωση" την οποία έθεσε ως στόχο ενώ δούλευε για την προετοιμασία του νέου του άλμπουμ και έγραψε πως ενώ το κορμί του δείχνει βελτιωμένο, αυτό δεν συγκρίνεται με τίποτα με την ψυχική και πνευματική ανάταση που βίωσε.


Στο βίντεο ο Cordae εξηγεί πως η σύντροφός του και πασίγνωστη τενίστρια Naomi Osaka τον βοήθησε πολύ στο να πετύχει το στόχο του.


Τονίζει πως δεν ακολούθησε κάποια συγκεκριμένη διατροφή, απλά επέδειξε πειθαρχία, σταμάτησε να τρώει όποτε ήθελε, προτιμά τα σπιτικά γεύματα και υγιεινά υλικά όπως το ελαιόλαδο, ενώ δεν τρώει τίποτα (μόνο λίγα μούρα) μέχρι τις 6 το απόγευμα.


Παράλληλα επιλέγει τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη και τροφές με καλά λιπαρά όπως ο σολωμός, έκοψε εντελώς τους χυμούς που τους έπινε όλη μέρα στο παρελθόν και πρόσθεσε πολλά φρούτα και λαχανικά στο διαιτολόγιό του. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!