MEN'S GUIDE

Τα fitness μυστικά Κωνσταντίνου Βασάλου για αψεγάδιαστο beach body

Με ύψος 1.82 και βάρος στα 88 κιλά ο Κωνσταντίνος Βσσάλος, δικαίως μπορεί να καυχιέται πως διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα και αψεγάδιαστα ανδρικά κορμιά στην ελληνική σόουμπιζ.

Πριν από μια εβδομάδα βρέθηκε στην παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο και άφησε τους πάντες άφωνους με το αψεγάδιαστο beach body που έχει κτίσει.

Ο personal trainer και τηλεπαρουσιαστής, που έγινε διάσημος μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό People είχε αποκαλύψει αρκετά από τα fitness μυστικά του, που τον έχουν βοηθήσει να διατηρεί ένα τόσο τέλειο κορμί και όπως θα δείτε ο Κωνσταντίνος Βασάλος φροντίζει όχι μόνο να γυμνάζεται αλλά και να προσέχει τη διατροφή του.

«Γυμνάζομαι πέντε φορές την εβδομάδα, Δευτέρα με Παρασκευή. Το σαββατοκύριακο απέχω απ’ όλα για να γεμίζω μπαταρίες» είχε πει τονίζοντας παράλληλα πως προτιμά να ασκείται με ελεύθερα βάρη και μηχανήματα αντιστάσεων, αφού «αυτό το είδος είναι το καλύτερο, αν θες να δεις γρήγορα αποτελέσματα».

Ο Κωνσταντίνος επισημαίνει πως το μυστικό για μια καλή διατροφή είναι να μαγειρεύεις το φαγητό σου. «Μπορείς να φτιάξεις όλα τα φαγητά με τις μισές θερμίδες, αρκεί να βάλεις τα σωστά υλικά και να τα μαγειρέψεις με σωστό τρόπο. Ένα είδος μαγειρέματος που αποφεύγω είναι το τηγάνισμα».

Ο Βασάλος είχε επίσης τονίσει ότι το σημαντικότερο γεύμα για εκείνον είναι το πρωινό! « Το δικό μου περιλαμβάνει 8 ασπράδια, 1 κρόκο, 50 γραμμάρια πίτουρο βρόμης, λίγο αβοκάντο και ένα μήλο»

Ωστόσο, όταν θέλει να χάσει περιττά κιλά, κάνει αερόβια προπόνηση κάθε πρωί νηστικός για 40 λεπτά και ελαττώνει τους υδατάνθρακες στη διατροφή του, ειδικά μετά τις 6.00 το απόγευμα, που τους κόβει τελείως!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!