MEN'S GUIDE

Υπάρχει "ιδανικός αριθμός" ερωτικών συντρόφων για έναν άνδρα; Μια έρευνα απαντά

Αρκετοί άνδρες αναρωτιούνται αν έχουν "αρκετές" σεξουαλικές εμπειρίες με διαφορετικές γυναίκες, άλλοι "φοβούνται" μήπως το έχουν παρακάνει στην εναλλαγή συντρόφων και γενικά επικρατεί μια αμφιβολία για το αν υπάρχει "ιδανικός αριθμός" ερωτικών συντρόφων που μπορεί ή πρέπει να έχει ένας άνδρας στη ζωή του.

Φυσικά δεν υπάρχει μαγικός αριθμός, αφού η σεξουαλική ζωή του καθενός διαφέρει από αυτή των υπολοίπων, ωστόσο μια νέα έρευνα προσπάθησε να ορίσει πότε ξεπερνάς τα όρια και κινδυνεύεις να γίνεις... Σπαλιάρας και πότε έχει ακόμη περιθώριο να αποκτήσεις και νέες εμπειρίες.

Η έρευνα έγινε από το Superdrug, σε 1.000 Αμερικανούς και 1.000 Ευρωπαίους, και τη διαβάσαμε στο gr.askmen.com. 

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα κλήθηκαν να πουν ποιος θεωρούν πως είναι ο ιδανικός αριθμός ερωτικών παρτενέρ που μπορεί να έχει μια γυναίκα ή ένας άνδρας και πότε μπορεί κανείς να κάνει αυτή την ερώτηση στον/στην σύντροφό του.

Και τα πορίσματα είναι ενδιαφέροντα, αφού ενώ, σε γενικές γραμμές, όλοι πιστεύουν πως οι γυναίκες τείνουν να κρύβουν μερικούς απ' αυτούς που έχουν περάσει απ' τη ζωή τους, αντίθετα με τους άντρες που ανεβάζουν τον αριθμό, κατά μέσο όρο οι γυναίκες αναφέρουν ότι έχουν πάει με επτά άτομα και οι άντρες με έξι. 

Έτσι κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι πάνω από οκτώ θεωρούνται πολλοί παρτενέρ, αλλά τα δύο φύλα αποδεικνύονται πολύ πιο γενναιόδωρα.

 Οι γυναίκες απ' την πλευρά τους επιμένουν ότι οι 15 ερωτικοί σύντροφοι είναι υπερβολικοί, ενώ οι άντρες λένε οι 14. Απ' την άλλη πλευρά και τα δύο φύλα θεωρούν πως οι 2 παρτενέρ φανερώνουν ένα πολύ συντηρητικό άτομο.

Όσο για το πότε η πλειοψηφία θεωρεί ιδανικό timing για να γίνει μια τέτοια ερώτηση, οι περισσότεροι απάντησαν κάπου μεταξύ των πρώτων τεσσάρων μηνών μιας σχέσης.

Το 10% βέβαια επιλέγει να μην αποκαλύπτει ποτέ τον αριθμό αυτό!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!