MEN'S GUIDE

Δείτε τι τρώει ο Σάββας Πούμπουρας και έχει αυτό το κορμί

Ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας διατηρεί ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά στην ελληνική σόουμπιζ και φυσικά αυτό οφείλεται στην αγάπη του για τη γυμναστική. Βέβαια ο Σάββας, ξέρει πόσο σημαντική είναι η διατροφή για να... χτίσεις κορμί και όχι μόνο προσέχει τι τρώει, αλλά φροντίζει ο ίδιος να μαγειρεύει μόνος του τα γεύματα του, αφού λατρεύει τη μαγειρική.

Και η αγάπη του για τη μαγειρική είναι έκδηλη και στην προσωπική του σελίδα στο Instagram όπου ανεβάζει διαρκώς τα λαχταριστά πιάτα που φτιάχνει. Όπως έχουμε δει πολλάκις, ο Σάββας δεν φοβάται τις θερμίδες και έτσι ξεκινά τη μέρα του με ένα πλούσιο πρωινό.

Για μεσημέρι, τουλάχιστον τη συγκεκριμένη μέρα που το olivemagazine.gr κατέγραψε τις διατροφικές του επιλογές, έφαγε καλτσόνε, ενώ το βράδυ επέλεξε ένα πιο θρεπτικό δείπνο. Πιο συγκεκριμένα, έφαγε μπιφτέκια με βρώμη και λαχανικά, τα οποία και συνόδευε με γιαούρτι (σε κενέλ παρακαλώ!) και μια χωριάτικη σαλάτα με ένα κομμάτι φέτα τεραστίων διαστάσεων!

Δεν μάς κάνει εντύπωση που ο Σάββας τρώει τόσο μεγάλες μερίδες. Είναι φυσιολογικό για κάποιον που γυμνάζεται αρκετά, να καταναλώνει πολλές θερμίδες μέσα στη μέρα για να έχει την απαιτούμενη ενέργεια για την προπόνησή του και φυσικά φροντίζει η διατροφή του να έχει αρκετή πρωτεΐνη που είναι απαραίτητη για το μυικό σύστημα. 


Τέλος ο Σάββας λατρεύει τα σάντουιτς και έτσι καταφέρνει να αποφεύγει το junk food, αφού μόνος του ετοιμάζει γρήγορα, τα δικά του σάντουιτς. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by "Don't imitate.. Innovate." (@savas_poumpouras) on Aug 3, 2019 at 4:17am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!