MEN'S GUIDE

Επιστήμονες εντόπισαν ποιο είναι το πραγματικό σημείο G μιας γυναίκας

Για χρόνια, η επιστήμη προσπαθεί να εντοπίσει τι είναι αυτό που προκαλεί το γυναικείο οργασμό και έχουν διατυπωθεί πολλές θεωρίες. Μια εξ αυτών ήταν πως υπάρχει το περίφημο "σημείο G" στο σώμα μια γυναίκας, το οποίο αν "ερεθιστεί" κατά τη διάρκεια μια σεξουαλικής συνεύρεσης η γυναίκα έρχεται σε οργασμό.

Η... αναζήτηση όμως του σημείου G, έχει εξελιχθεί σε... αναζήτηση του Άγιου Δισκοπότηρου, αφού οι απόψεις των επιστημόνων διίστανται και κάποιοι έκαναν λόγο για ένα μικρό σημεία που είναι καλά κρυμμένο στο γυναικείο σώμα.


Τώρα Ιταλοί επιστήμονες λένε πως το σημείο G, δεν είναι καν "σημείο" και δεν είναι καθόλου "κρυφό".
 

Το gr.askmen,com, αναφέρει πως ο Emmanuele A. Jannini, ευυπόληπτος προφέσορας Σεξολογίας και Ενδοκρινολογίας στο Πανεπιστήμιο Tor Vergata της Ρώμης και η ομάδα του ήταν από εκείνους που εξαρχής αντιμετώπιζαν με σκεπτικισμό τη θεωρία ότι το σημείο G είναι ένα μέρος κρυμμένο κάπου μέσα στο γυναικείο σώμα. Μετά από ατέλειωτες ώρες ενασχόλησης με τη γυναικεία ανατομία υπό τη χρήση υπέρηχων και άλλων προηγμένων τεχνικών απεικόνισης, οι Ιταλοί αυτοεπιβεβαιώθηκαν.

Σύμφωνα με την μελέτη τους, το να αναζητάς ένα μικρό, θαυματουργό και ευερέθιστο «σημαδάκι» δεν είναι ο δρόμος που θα σε φέρει στο να της προσφέρεις τους πιο δυνατούς οργασμούς που μπορεί να βιώσει. Η προσέγγιση είναι κάπως πιο πολύπλοκη, αλλά μακράν λιγότερο μυστηριώδης απ' όσο νομίζαμε μέχρι σήμερα.

​Εν ολίγοις, όλα παίζονται στο σύμπλεγμα CUV. Ποιο είναι αυτό; Κλειτορίδα (clitoris), ουρήθρα (urethra) και πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου (anterior vaginal wall). Η δέουσα διέγερση αυτού του τρίπτυχου είναι κατά τον δόκτωρα Jannini, αυτό που όλοι ψάχνουν, πιθανότατα σε λάθος μέρος. Κατάλαβες; Τόσο καιρό ήταν μπροστά στα μάτια σου κι εσύ έψαχνες αλλού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!