WOMEN'S GUIDE

Δείτε πως να να διώξετε το λίπος από την κοιλιά κάνοντας απλά... εκπνοές

Το λίπος που συσσωρεύεται στην περιοχή της κοιλιάς, εκτός από το γεγονός πως δημιουργεί μια αντιαισθητική εικόνα στο σώμα, έχει συνδεθεί με την εμφάνιση πολλών και σοβαρών προβλημάτων υγείας, όπως οι καρδιαγγειακές νόσοι.

Όμως, δεν είναι καθόλου εύκολο να διώξει κανείς το λίπος από την κοιλιά, αφού για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να κάνετε μια πολύ ισορροπημένη διατροφή, χωρίς ατασθαλίες και φυσικά θα πρέπει να γυμνάζεστε.


Και όμως στο bovary.gr διαβάσαμε πως υπάρχει μια επαναστατική τεχνική που βρήκαν οι Ιάπωνες και εξαφανίζει το λίπος στην κοιλιά, χωρίς δίαιτα και άσκηση, αλλά μόνο με εισπνοές και εκπνοές. 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μια εισπνοή για 3 δευτερολέπτακαι ύστερα μια ισχυρή εκπνοή για 7 δευτερόλεπτα σε όρθια στάση.  Το επαναλαμβάνετε αυτό για 2 έως 5 λεπτά χωρίς διάλειμμα.

Οι Ιάπωνες ευρευνητές βρήκαν ότι 80% του λίπους στο σώμα μας «φεύγει» από τον οργανισμό μας μέσω της εκπνοής, καθιστώντας τους πνεύμονες το κύριο όργανο μέσω του οποίου μπορεί κανείς να χάσει λίπος από την κοιλιά. 

Οι πνεύμονες είναι το κύριο απεκκριτικό όργανο για την απώλεια βάρους. Μπορείτε λοιπόν να διώξετε το λίπος… εκπνέοντας!

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!