MEN'S GUIDE

Οι 4 ασκήσεις κοιλιακών που μπορείς να κάνεις παντού... ακόμα και στην παραλία

Για να... χτίσεις κοιλιακούς, χρειάζεται προσπάθεια και αρκετή επιμονή και τώρα που είσαι σε διακοπές και βρίσκεσαι μακριά από το γυμναστήριο, υπάρχουν ασκήσεις για να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου που μπορείς να τις κάνεις παντού: από το δωμάτιο του ξενοδοχείου σου μέχρι την παραλία.

1η άσκηση, 40 πλευρικές εκτάσεις των ποδιών: Σε όρθια θέση, έκταση των ποδιών στο ύψος των ώμων και τα χέρια στη μέση σου, σηκώνεις το κάθε πόδι προς τα έξω. Εκτέλεσε 2 σετ των 10 για κάθε πόδι, χωρίς διαλείμματα μεταξύ των σετ.

2η άσκηση, 10 στροφές κορμού: Στην ίδια θέση, στρίψε τον κορμό σου εναλλάξ σε κάθε πλευρά από 10 φορές (1 σετ). Εκτέλεσε 4 σετ συνολικά με 20 δευτερόλεπτα διάλειμμα μεταξύ των σετ.

3η άσκηση, 40 εμπρόσθιες εκτάσεις ποδιών: Στην ίδια, πάντα, όρθια θέση, προσπάθησε να σηκώσεις κάθε πόδι όχι περισσότερο από το ύψος της μέσης. Εκτέλεσε 10 εκτάσεις σε κάθε πόδι (1 σετ) εναλλάξ. Κάνε συνολικά 4 σετ, χωρίς διάλειμμα μεταξύ των σετ.

4η άσκηση, ροκανίσματα σε όρθια στάση: Με άνοιγμα των ποδιών στο ύψος των ώμων, προσπάθησε να σηκώσεις κάθε πόδι προς το στήθος, στρίβοντας ελαφρώς το σώμα. Ταυτόχρονα σήκωσε το αντίθετο χέρι. Κάνε συνολικά 4 σετ, δύο για κάθε πόδι, με 20 δευτερόλεπτα διάλειμμα μεταξύ των σετ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!