MEN'S GUIDE

Love to Fashion: Κωνσταντίνος Παπαθωμάς

«Ζώ και μένω στην Ελλάδα/Αθήνα και οι σχέσεις μου με το εξωτερικό είναι πολυ καλές καθώς λατρεύω τα ταξίδια και μου αρέσει να ανακαλύπτω νέες κουλτούρες», κάπως έτσι μας συστήνεται ο δημιουργός του Cameonistas. 

Ο Κώστας Παπαθωμάς είναι τελειόφοιτος φοιτητής φυσικοθεραπείας στο πανεπιστήμιο University Of East London (UEL) και τα τελευταία 2 χρόνια περίπου ως χόμπι ενημερώνει το αγαπημένο του κοινό με ένα άκρως personal fashion life style blogging

Αυτό που πιστεύω ότι κάνει το Cameonistas ιδιαίτερο είναι ότι προσπαθώ μέσα από το αντρικό fashion blogging να τους ενημερώνω για τις νέες τάσεις της μόδας από τη δική μου σκοπιά καθώς και κάποια μαθήματα styling όσο αυτό είναι εφικτό σε εμάς τους άνδρες που θεωρούμαστε το ασθενές φύλλο της μόδας. 

4 στοιχεία που ξεχωρίζουν την δουλειά μου είναι ότι δεν επαναλαμβάνω πράγματα (street style outfits), είναι άκρως προσωπικά (αν και παρθενογένεση στο χώρο της μόδας λίγο δύσκολο), έξυπνοι από πλευράς μου πάντα συνδυασμοί, ανάμιξη του swagger/ elegant & dude style σε ένα.

Η μόδα για εμένα δηλώνει μια γενικότερη έκφραση μέσω της οποίας μπορείς να εκφράσεις τις ιδέες σου τα ιδανικά σου ακόμη και τα συναισθήματα σου, όπως ακριβώς για παράδειγμα και ένας ζωγράφος η κάθε είδους καλλιτέχνης.  

Ένας άντρας είναι καλοντυμένος όταν δεν κοιτάζεται στον καθρέφτη. Η τάση της υπερβολής δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν. 

Κακοντυμένο θεωρώ έναν άνθρωπο, ο οποίος λειτουργεί απλά με το αίσθημα του καταναλωτισμού. Αντιγράφω μια βιτρίνα και βγαίνω έξω. Σαφώς το style είναι κάτι προσωπικό και για αυτό η δική σου πινελιά το κάνει ξεχωριστό. Επομένως ένα απλό copy paste μόνο κακό μπορεί να θεωρηθεί!

Ο αγαπημένος μου σχεδιαστής είναι ο εκκεντρικός και άκρως διαχρονικός Karl Lagerfeld. 

Δεν πάω πουθενά χωρίς να έχω το κινητό μου μαζί. Μου αρέσει να κάνω συνέχεια daily fashion & life style posts. 

Η επόμενη αγορά που σκέφτομαι να κάνω θα είναι σίγουρα κάτι από την νέα σειρά FENDI. Δηλώνω λάτρης του brand καθώς το θεωρώ άκρως πρωτοποριακό.

*Η συνέντευξη δόθηκε στον δημοσιογράφο Άγγελο Γεραιουδάκη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!