MEN'S GUIDE

4 stars σου δείχνουν τα δυνατά ανδρικά hair trends για το 2016

Από τον υποψήφιο για Όσκαρ Tom Hardy, μέχρι τον Daniel Craig, τον Jake Gyllenhaal και τον Zayn Malik, δείτε τους 4 stars που έχουν υιοθετήσει τα πιο hot hair trends της χρονιάς.

Ο Zayn Malik, ο τραγουδιστής που λάτρεψαν όλα τα κορίτσια ως μέλος των One Direction, ήταν ένας από τους πρώτους που τόλμησαν να υιοετήσουν τα γκρίζα - ασημί μαλλιά - μία από τις πιο δυνατές τάσεις της νέας χρονιάς.


Ο Tom Hardy, στις τελευταίες του εμφανίσεις υιοθετεί το λουκ με τα μαλλιά να είναι στρωμμένα αυστηρά με ζελέ και τραβηγμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού (το ίδιο λουκ το κάνετε και με κοτσίδα).  Αν δε το συνδυάσετε με (μέτριο) μούσι έχετε το απόλυτο νέο trend.


O Daniel Craig τιμά ένα κλασικό στυλ που φέτος παραμένει στη μόδα, με κοντοκουρεμένο το πλαινό μέρος του κεφαλιού και μία μέτρια φράντζα.


Ο Jake Gyllenhaal άφησε τις χαλαρές μπούκλες του να μακρύνουν και υιοθέτησε άλλη μία δυνατή τάση της νέας χρονιάς, που θέλει τα μαλλιά να έχουν μεγάλο μήκος στην κορυφή, αλλά όχι πίσω (το μήκος των μαλλιών σταματά στο ύψος που τελειώνει το πηγούνι)  Επίσης συνδυάζει το όλο hair look με μέτριο ατημέλητο μούσι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!