MEN'S GUIDE

3 all time classic sneakers που φοράει ένας φοιτητής

Επειδή οι περισσότεροι φοιτητές δεν έχουν την οικονομική άνεση να αγοράζουν συνέχεια παπούτσια, συνήθως διαλέγουν ένα ζευγάρι που θα τους βγάλει ασπροπρόσωπους όλο το χρόνο.  Τα συγκεκριμένα sneakers όχι μόνο είναι σχετικά οικονομικά, αλλά είναι και διαχρονικά


Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τρία all time classic sneakers που παρέχουν άνεση, στυλ και ταιριάζουν στις περισσότερες περιστάσεις. Συνδυάζονται με πολλά είδη ντυσίματος και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στο εμπόριο θα τα βρείτε σε πολλά σχέδια και χρώματα ακολουθώντας πάντα τη μόδα της εποχής.


Converse All Star: Τα πασίγνωστα και πάντα στη μόδα παπούτσια Converse All Star έχουν αγαπηθεί από πολλές γενιές μέχρι τώρα. Μπορεί τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα να μην είναι από κάτι σημαντικό και να σκίζονται ή να λερώνονται εύκολα, αλλά εμάς μας αρέσουν πολύ γιατί ταιριάζουν με τα πάντα και παντού. 


 
Vans Authentic: Συνήθως συναντάμε νεαρές ηλικίες να φοράνε αυτού του είδους το παπούτσι. Το brand έφτασε στην κορυφή της δημοτικότητάς του όταν τα φόρεσε ο Σον Πεν στην ταινία "Fast Times At Ridgemont High" το 1982.


 
Stan Smith: Το συγκεκριμένο σχέδιο της Adidas μεσουράνησε στις δεκαετίες του '80 και του '90. Τα τελευταία χρόνια ήρθε ξανά στη μόδα. Συνδυάζουν άνεση, εμφάνιση, στυλ, ιστορία και αξεπέραστο design.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!