MEN'S GUIDE

O Hulk Hogan μας δείχνει τί τρώει και πως γυμνάζεται για να παραμείνει fit

Τον ερχόμενο μήνα ο θρύλος του WWE θα γιορτάσει τα 70α γενέθλιά του, αλλά ο Hulk Hogan μοιάζει να αψηφά το πέρασμα των χρόνων και φροντίζει να παραμένει fit και... θηριώδης.

Μολονότι έχει πετύχει μια εντυπωσιακή απώλεια κιλών (για την οποία μιλά στο βίντεο που ακολουθεί) ο Hulk, όπως θα δείτε πως συνεχίζει να τρώει πολύ αλλά όσο μπορεί πιο υγιεινά.


Συγκεκριμένα ο ίδιος και η σύντροφός του ανοίγουν τις πόρτες του σπιτιού τους, στην κάμερα του περιοδικού Men's Health και ο σταρ της πάλης, θυμάται τις εποχές που έπινε πολλή μπύρα, έτρωγε δεκάδες αβγά, τροφές και βούτυρο και γενικά κατανάλωνε τεράστιες ποσότητες θερμίδων ημερησίως καθώς έφτανε στο σημείο να κάνει αγώνες πάλης ακόμα και 400 μέρες τον χρόνο και ο οργανισμός του έκανε τεράστιες καύσεις θερμίδων.


Όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν.


Πλέον ο ίδιος δεν πίνει καθόλου αλκοόλ, μόνο νερό και προσέχει πολύ τη διατροφή του, ενώ εξηγεί πως τα πόδια και γενικά το κορμί του δεν άντεχαν τα κιλά του και υπέφερε από πόνους και χρειάστηκε να κάνει επεμβάσεις και για αυτό έθεσε στόχο να χάσει κιλά και πλέον αισθάνεται καλύτερα.


Δείτε το σχετικό βίντεο, όπου παράλληλά μας δείχνει και το γυμναστήριο που έχει στο σπίτι του.


 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!