MEN'S GUIDE

Oscars 2023: Τα 15 ανδρικά outfits που έκλεψαν τις εντυπώσεις [εικόνες]

Υπέρλαμπρη ήταν η φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ και είδαμε πολλούς σταρ να εντυπωσιάζουν τόσο με τα outfits που επέλεξαν να φορέσουν στην τελετή όσο και με αυτά που είδαμε στο καθιερωμένο After Oscars party του Vanity Fair.

Μάλιστα για μια ακόμη φορά, κάποιοι σταρ, κατάφεραν με στιλιστικές πινελιές να απογειώσουν τα κλασικά σμόκιν ή να κάνουν πιο edgy επιλογές στα after parties.


Σταρ του σινεμά όπως ο Austin Buttler η ο Michael B Jordan έλαμψαν με τα σικάτα σμόκιν τους στην τελετή (με έξυπνα στοιχεία όπως παπούτσια με τακούνι ή κοσμήματα στο πέτο) και τόλμησαν ακόμα πιο... ιδιαίτερα αλλά στυλάτα outfits στο after party (με φλοράλ μπουτονιέρα, σατέν πουκάμισο με τεράστιο V) .


Άλλοι σταρ πάλι, όπως ο Dwayne Johnson ή ο Seth Rogen κατάφεραν χρωματικά να κερδίσουν το στοίχημα του στυλ...


Γενικά όπως θα δείτε, λεπτομέρειες σε γιακάδες, φοκλόρ στοιχεία, δαντέλες, παντελόνια καμπάνες, total black σύνολα και άλλες μικρές αλλά ουσιαστικές επιλογές ήταν αυτές που έκαναν αυτούς τους σταρ να είναι οι πιο καλοντυμένοι της βραδιάς.

Βέβαια και όσοι επέλεξαν τα κλασικά outfits βγήκαν κερδισμένοι στο στοίχημα του στυλ, όπως o Collin Farrel (που συνοδεύονταν από τον 13χρονο γιο του Henry) αλλά και ο μεγάλος νικητής της βραδιάς Brendan Fraser 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!