MEN'S GUIDE

Critics Choice Awards: Οι σταρ σου δείχνουν πως η μονοχρωμία είναι trend

Εν όψει των Όσκαρ και λίγες μέρες μετά τις Χρυσές Σφαίρες, οι χολιγουντιανοί σταρ φόρεσαν το βράδυ της Κυριακής και πάλι τα... καλά τους και έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards.

Και αρκεί να δει κανείς τα outfits που επέλεξαν για τις επίσημες εμφανίσεις τους, πολλοί χολιγουντιανοί σταρ για να καταλάβει πως το smart casual chic παραμένει μεγάλο trend και πως η μονοχρωμία γνωρίζει φέτος μεγάλες δόξες!


Έτσι είδαμε τον Jay Elis να επιλέγει ένα total black outfit φορώντας Louis Vuitton κοστούμι, που όμως το συνδύασε με μαύρο ζιβάγκο και όχι πουκάμισο με γραβάτα ή παπιγιόν, ενώ μόνο τα ασπρόμαυρα loafers σπάνε την μονοχρωμία και η καρφίτσα στο πέτο χαρίζει λάμψη.



Μονόχρωμο outfit σε γκρι τόνους, επέλεξε και ο 49χρονος σταρ Adam Scott με τον ηθοποιό επίσης να επιλέγει να συνδυάσει το γκρι κοστούμι του με το σατέν πέτο με γκρι-μπεζ ζιβάγκο.



Εντυπωσιακός ήταν και ο διάσημος ηθοποιός Andrew Garflied που επέλεξε να κάνει red carpet εμφάνιση, επίσης χωρίς γραβάτα ή παπιγιόν, με μονόχρωμο outfit σε καφέ τόνους με υπέροχο Zegna κοστούμι και κρεμ Christian Louboutin παπούτσια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!