MEN'S GUIDE

Αυτός ο 70χρονος χολιγουντιανός σταρ αποκαλύπτει τα fitness μυστικά του

Ο Αμερικανός ηθοποιός Stephen Lang τον περασμένο Ιούλιο γιόρτασε τα 70α γενέθλιά του, αλλά κάθε φορά που τον βλέπουμε στη μικρή ή μεγάλη οθόνη να πρωταγωνιστεί σε ταινίες όπως το Avatar ή σειρές όπως το Terra Nova, είναι αδύνατο να πιστέψει κανείς πως αυτή είναι η πραγματική ηλικία του, αφού παραμένει απίστευτα fit.

Ο διάσημος ηθοποιός, που έχει βραβευτεί και με Tony για την καριέρα του στο θέατρο, ειδικά στο σινεμά και στην τηλεόραση καλούνταν συχνά να ενσαρκώσει σκληροτράχηλους άντρες ή πολεμιστές, αφού κατά γενική ομολογία διατηρεί ένα απίστευτα καλογυμνασμένο κορμί.


Ο ίδιος πρόσφατα μίλησε στο περιοδικό Men's Health και μας έδειξε το γυμναστήριο στο σπίτι του και το ψυγείο του και ξεκίνησε να λέει πως πια δεν σηκώνει τόσο πολλά βάρη όσο παλιά, ενώ τονίζει πώς η γιόγκα τον βοήθησε όχι μόνο να ξεπεράσει τραυματισμούς αλλά και να ανταποκριθεί σε απαιτητικούς ρόλους και μας δείχνει και ασκήσεις που κάνει.


Παράλληλα ανοίγει το ψυγείο του και μας δείχνει πως αγαπά τα μίνι αγγουράκια γιατί είναι ιδανικά για ενυδάτωση και τονίζει πως πάντα έχει στο ψυγείο του αβγά και φέτα!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!