MEN'S GUIDE

Ο Ηλίας Μαμαλάκης αποκάλυψε πως ακριβώς κατάφερε να χάσει 17 κιλά

Τον ερχόμενο Νοέμβριο, ο Ηλίας Μαμαλάκης θα γιορτάσει τα 73α γενέθλιά του, αλλά ο γνωστός παρουσιαστής μαγειρικών εκπομπών, τα τελευταία χρόνια δεν θυμίζει σε τίποτα τον.... ευτραφή κύριο που βλέπαμε για καιρό στην τηλεόραση, καθώς έχει πετύχει μια εντυπωσιακή απώλεια κιλών.

Συγκεκριμένα, κατάφερε να χάσει 17 κιλά και είναι εμφανέστατα πολύ πιο αδύνατος, αλλά και υγιής, καθώς σύσσωμη η ιατρική κοινότητα, τονίζει τους κινδύνους που προκαλούν στην υγεία, τα παραπανίσια κιλά.


Ο Ηλίας Μαμαλάκης με αφορμή το νέο του βιβλίο «Τρώμε και ομορφαίνουμε» παραχώρησε συνέντευξη στο «Στούντιο 4» και μοιράστηκε διάφορα μυστικά υγείας, διατροφής και ομορφιάς ενώ αποκάλυψε πώς πέτυχε την απώλεια βάρους του.

Ο σεφ εξήγησε πως είναι πολύ σημαντικό να τρώμε από όλα και από λίγο: «Δεν είναι μια τροφή που σε ομορφαίνει, είναι ο συνδυασμός ποσότητας και ποιότητας. Εγώ έχω ένα προσωπικό μοντέλο, που είναι το motto της μακαρίτισσας της μάνας μου. Λίγο κι από όλα. Μπορείς να φας και το λουκάνικό σου και την πανσέτα σου, μια πλούσια τυρόπιτα αλλά όχι σε μεγάλη ποσότητα».

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως με τη μέθοδο της διαλειμματικής νηστείας κατάφερε να βγάλει από πάνω του 17 κιλά.

«Έχω χάσει πολλά κιλά με διαλειμματική νηστεία. Έχασα σε δέκα μέρες δέκα κιλά και μετά στην πρώτη πανδημία, που είχα πάρει κάποια κιλά, το εφαρμόσαμε στο σπίτι, το κάναμε αυστηρά για 2,5 μήνες κι έχασα 17 κιλά», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Δίνοντας συμβουλές διατροφές είπε πως το καλύτερο είναι να τρώμε τα λαχανικά στην εποχή τους.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!