MEN'S GUIDE

Μάθε τους 5... εναλλακτικούς τρόπους που μπορείς να φέρεις μια γυναίκα σε οργασμό

Σχεδόν όλοι οι άντρες επιθυμούν να προσφέρουν οργασμούς στις ερωτικές παρτενέρ τους, αλλά όλοι γνωρίζουν πως ο γυναικείος οργασμός δεν είναι απλή υπόθεση.

Αμέτρητες σχετικές έρευνες έχουν εντοπίσει πως η υπόθεση "οργασμός" για τις γυναίκες είναι πολύ περίπλοκη, αλλά ακόμη οι επιστήμονες δεν έχουν καταφέρει να καταλήξουν στο ποιοι ακριβώς είναι οι μηχανισμοί και οι διεργασίες στο γυναικείο σώμα που οδηγούν σε σεξουαλική κορύφωση.


Πολλά έχουν γραφτεί για το περίφημο σημείο G, ενώ δεκάδες μελέτες και στατιστικές έρευνες έχουν καταγράψει πως η πλειονότητα των γυναικών που έχουν οργασμό, είναι μέσω ερεθισμού της κλειτορίδας ή άλλων ερωτογενών ζωνών. αλλά σαν να μην έφτανε η διαπιστωμένη πολυπλοκότητα του γυναικείου οργασμού, η επιστήμη έχει εντοπίσει πως υπάρχουν και πιο... περίεργοι τρόποι να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό και μάλιστα χωρίς καν διείσδυση πέους όπως συμβαίνει σε μια κλασική σεξουαλική επαφή.
 

Άρθρο του gr.askmen.com απαριθμεί τους πέντε πιο συναρπαστικούς και περίεργους τρόπους με τους οποίους κάποιοι (και φυσικά κάποιες) μπορούν να φτάσουν σε σεξουαλική κορύφωση και μάλιστα αυτοί οι τρόποι είναι και... επιστημονικά τεκμηριωμένοι βάσει ερευνών.

Οργασμοί μέσω των σκέψεων

Κι όμως, υπάρχουν άνθρωποι που κυριολεκτικά σκέφτονται τόσο έντονα που φτάνουν σε οργασμό. Πιο συγκεκριμένα, αυτή η τυχερή ομάδα ανθρώπων μπορεί να «τελειώσει» έχω στο μυαλό τις μεγαλύτερες τους σεξουαλικές φαντασιώσεις - και η επιστήμη είναι εδώ για να το επιβεβαιώσει. Σε μία μελέτη που έγινε το 1992, 10 γυναίκες που ισχυρίστηκαν ότι μπορούν να φτάσουν σε οργασμό μέσω των σκέψεων τους προσφέρθηκαν να δείξουν στους ερευνητές πώς ακριβώς γίνεται.

Στις γυναίκες αυτές ζητήθηκε όχι μόνο να αυνανιστούν προκειμένου να έρθουν σε οργασμό, αλλά και να φτάσουν σε αυτόν μόνο μέσω των σκέψεων τους, την ώρα που οι σωματικές τους αντιδράσεις καταγράφονταν. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι σωματικές αλλαγές που έγιναν και στις δύο καταστάσεις, όπως το αυξημένο χτύπημα της καρδιάς, η πίεση του αίματος, η διαστολή των κορών των ματιών τους και η αντοχή τους στον πόνο ήταν παρόμοιες.

Στοματικοί οργασμοί

Ένα από τα πράγματα που άφησε στο κοινό του η κλασσική πορνογραφική ταινία των 70s Βαθύ Λαρύγγι, είναι ότι η κλειτορίδα της πρωταγωνίστριας Linda Lovelace βρίσκεται στο πίσω μέρος του λαιμού της. Αυτό σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος που μπορούσε να φτάσει σε οργασμό ήταν με το να κάνει βαθύ, έντονο στοματικό σεξ σε προικισμένους άντρες. Όσο τραβηγμένο κι αν μπορεί να φαίνεται αυτό, έρευνες έχουν δείξει ότι οι οργασμοί που προκαλούνται στοματικά υφίστανται και μάλιστα σε σημαντικό αριθμό του γυναικείου πληθυσμού.

Σύμφωνα με μελέτες, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό μέσω στοματικού ερεθισμού είτε κάνοντας στοματικό σεξ είτε με φιλιά. Μερικοί ψυχολόγοι εξηγούν την ικανότητα αυτή βασιζόμενοι σε μία φροϋδική άποψη, λέγοντας ότι το στόμα αποτελεί το «βασικό ανθρώπινο αισθητήριο όργανο» από τη βρεφική ηλικία κατά την οποία θηλάζουμε.

 

Οργασμοί από τις θηλές

Μερικές γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό απλά και μόνο μέσω του ερεθισμού των θηλών τους. Σε μία έρευνα που είχε διεξαχθεί το 2011, γυναίκες εθελόντριες ερέθισαν διαφορετικά σημεία του σώματός τους την ώρα που ήταν ξαπλωμένες μέσα σε ένα μηχάνημα Λειτουργικής Απεικόνισης Μαγνητικού Συντονισμού.

Αυτό που παρατηρήθηκε ήταν πως ο ερεθισμός των θηλών ενεργοποίησε την ίδια περιοχή του εγκεφάλου που ενεργοποιεί και ο ερεθισμός της κλειτορίδας, του κόλπου και του τραχήλου.

Οργασμοί υπερευαίσθητου δέρματος

Οι δυσκολίες στις σεξουαλικές αποδόσεις είναι σύνηθες φαινόμενο μετά από τραυματισμούς στο νωτιαίο μυελό, και οι άνθρωποι με έχουν τους έχουν υποστεί δυσκολεύονται συχνά να ερεθιστούν ή να φτάσουν σε οργασμό μέσω ερεθισμού των αναπαραγωγικών τους οργάνων. Αυτό όμως που είναι πραγματικά ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ορισμένοι παθόντες έχουν δηλώσει ότι το δέρμα κοντά στον τραυματισμό γίνεται υπερευαίσθητο, και αν ερεθιστεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο, μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό.

Σε μία έρευνα, μία γυναίκα που είχε τραυματιστεί στο πάνω μέρος του νωτιαίου μυελού ερέθισε το δέρμα στις περιοχές του λαιμού και του ώμου της με ένα δονητή, την ώρα που οι σωματικές της αντιδράσεις καταγράφονταν. Οι ερευνητές παρατήρησαν τις αλλαγές στους παλμούς της καρδιάς και του αίματος που συνήθως συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ενός οργασμού και η γυναίκα δήλωσε πως βίωσε οργασμικές αισθήσεις, όπως το χαρακτηριστικό «γαργαλητό» στο αιδοίο της.

Οργασμοί επιληψίας

Αρκετοί άνθρωποι με επιληψία - άντρες και γυναίκες - ισχυρίζονται ότι έρχονται σε οργασμό λίγο πριν την κορύφωση μίας κρίσης. Το φαινόμενο αυτό λέγεται «οργασμική αύρα» και εξηγείται από το γεγονός ότι οι επιληψίες προέρχονται από το κομμάτι του εγκεφάλου που σχετίζεται με τις αισθήσεις, και οι συγκεκριμένοι οργασμοί έχουν αίσθηση παρόμοια με αυτούς που προκύπτουν από τον ερεθισμό των οργάνων.

Κάποιοι παθόντες δεν απολαμβάνουν τις αισθήσεις αυτές, ενώ κάποιοι άλλοι το λατρεύουν, και μερικοί επιληπτικοί έχουν αρνηθεί να κάνουν θεραπεία γιατί δε θέλουν να χάσουν αυτήν την «αύρα».

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!