MEN'S GUIDE

Μάθε ποια καλλυντικά "κλέβει" ο David Beckham από τη σύζυγό του

O 46χρονος διάσημος ποδοσφαιριστής David Beckham εδώ και χρόνια έχει καταφέρει να γίνει icon και πρότυπο μίμησης για εκατομμύρια άντρες και ο ίδιος συνεχίζει να απολαμβάνει τον τίτλο ενός από τους πιο γοητευτικούς άντρες του πλανήτη. 

Όντας εδώ και δεκαετίες παντρεμένος με τη σύντροφό του Victoria Beckham και έχοντας αποκτήσει μαζί 4 παιδιά, ο David συχνά μοιράζεται με τη σύζυγό του το πάθος της για την υγιεινή διατροφή, αλλά και την μανία της με το pampering και την περιποίηση προσώπου και σώματος.


Μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν τους έχουμε δει μαζί να κάνουν μάσκες ομορφιάς και ο David δεν κρύβει το γεγονός πως ο ίδιος φροντίζει πολύ την επιδερμίδα του και την εξωτερική εμφάνισή του.


Τώρα που η σύζυγός του Victoria, έχει πλέον λανσάρει και skincare συλλογή, ήταν μάλλον αναμενόμενο πως και ο ίδιος θα δοκίμαζε τα προϊόντα της.


Θυμίζουμε πως η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls, έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια ως διάσημη fashion designer, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και με τα προϊόντα μακιγιάζ που λάνσαρε και τώρα έχει επεκτείνει τη δράση της και στον τομέα των προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας, απολαμβάνοντας και πάλι την επιτυχία.


Σε συνέντευξη που έδωσε με αφορμή την άφιξη του brand της στη Νέα Υόρκη, στο διάσημο πολυκατάστημα Bergdorf Goodman της θρυλικής Fifth Avenue, το πρώην Spice Girl μίλησε για τα προϊόντα skincare που δημιούργησε με τον Augustinus Bader και αποκάλυψε ποια είναι τα δύο που χρησιμοποιεί και ο σύζυγός της, David Beckham. Πρόκειται για το Cell Rejuvenating Priming Moisturizer και το Cell Rejuvenating Power Serum.


Στην ουσία ο David επιλέγει ενυδατικά προϊόντα ανάπλασης που λειτουργούν είτε ως primer, είτε απλά ως ενυδατική και βοηθούν στη θρέψη της επιδερμίδας και την βελτίωση της όψης της.


Η ίδια η Victoria είπε πως ο σύζυγός της δεν χρησιμοποιεί βάση μακιγιάζ, ούτε ενυδατικές με χρώμα και πως χρησιμοποιεί αυτά τα προϊόντα (ειδικά την Golden εκδοχή τους) για να βελτιώσει την όψη του δέρματός του και να του χαρίσει λάμψη και να μειώσει τις όποιες ατέλειες όπως είναι οι ανοιχτοί πόροι.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!