MEN'S GUIDE

O The Rock μιλά για τα... θηριώδη πόδια που κατάφερε να "χτίσει" [εικόνα]

Κάγκελο έμειναν όλοι όταν είδαν πόσο εξωφρενικά μυώδη και ογκώδη έχουν γίνει πλέον τα μπούτια του χολιγουντιανού αστέρα Dwayne Johnson αλλά ο ίδιος λέει πως ακόμη δεν είναι πλήρως ικανοποιημένος!

Ο... The Rock με μια νέα ανάρτησή του στα social media φρόντισε να δείξει σε όλους τα αποτελέσματα της εντατικής γυμναστικής που έκανε το τελευταίο διάστημα με στόχο κυρίως την ενδυνάμωση και την αύξηση του όγκου στα πόδια και όλοι έμειναν άφωνοι, αφού o 49χρονος έχει πλέον αποκτήσει τόσο... ογκώδη πόδια, που είναι μεγαλύτερα σε διάμετρο ακόμα και από τον κορμό πολλών ανδρών.


Ο ίδιος στην ανάρτησή του σχολιάζει πως είναι ευχαριστημένος, αλλά όχι απόλυτα ικανοποιημένος με την εξέλιξή του στο γυμναστήριο και πόζαρε μόλις είχε ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα γυμναστικής που στόχευε αποκλειστικά στα πόδια του.


Ο σταρ είπε πως χρειάστηκε συνεχώς να κάνει μικροαλλαγές και προσαρμογές στη διατροφή του και κυρίως να αναζητήσει έναν τρόπο να εντοπίσει την ιδανική ισορροπία δουλειάς και ζωής .


«Είναι δύσκολο να το πετύχεις όταν έχεις καθημερινά εκατομμύρια πράγματα να κάνεις. Το καταλαβαίνω, το ζω, το κατανοώ» αναφέρει και συνεχίζει με το να δίνει τη συμβουλή σε όλους να προσπαθήσουν να μπλοκάρουν... τους θορύβους και να εστιάζουν στο στόχο τους και να κάνουν τους στόχους τους υγιείς εμμονές, να επιλέξουν τη στρατηγική τους και να κάνουν πολύ σκληρή δουλειά.


Ο ίδιος ισχυρίζεται πως τα αργά αλλά σταθερά βήματα πάντα είναι αυτά που σε κάνουν να κερδίσεις κάθε κούρσα.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!