MEN'S GUIDE

Νομίζεις πως έχεις πολλές γραβάτες; Μάθε πόσες έχει ο Χάρης Χριστόπουλος

Οι γραβάτες είναι ένα ανδρικό αξεσουάρ που συνήθως δεν απουσιάζει από καμιά ανδρική γκαρνταρόμπα.

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια η μόδα του smart casual look, είχε σαν αποτέλεσμα οι γραβάτες να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο στα ανδρικά outfits, αφού μπορούσαν να φορεθούν ακόμα και σε casual εμφανίσεις και όχι μόνο σε επίσημες, επαγγελματικές ή βραδινές εμφανίσεις.


Πολλοί βέβαια άντρες θεωρούν πως έχουν υπερβολικά πολλές γραβάτες στην κατοχή τους, μολονότι εν τέλει φορούν μόνο λίγες από αυτές.


Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία επειδή έχεις καμιά δεκαριά γραβάτες παραπάνω, μάλλον θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου αν μάθεις πόσες γραβάτες έχει ο γνωστός φωτογράφος και παρουσιαστής Χάρης Χριστόπουλος.


Ο 58χρονος Χάρης, που εδώ και χρόνια έχει ξεχωρίσει με το άψογο στυλ του και υπήρξε και κριτής του My Style Rocks, σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως διαθέτει 634 γραβάτες και 128 παπιγιόν!


«Η Αννίτα τα τελευταία χρόνια με κράζει πάρα πολύ για το ντύσιμό μου. Εγώ είμαι λίγο χύμα επειδή λατρεύω τη φύση, τη ζωή και την ελευθερία. Τα προηγούμενα 30 χρόνια που ήμουν στη μόδα, ήμουν πολύ πιο στυλάτος. Η γκαρνταρόμπα μου είναι δύο δωμάτια γεμάτα. Έχω 634 γραβάτες και 128 παπιγιόν» είπε ο Χάρης Χριστόπουλος 


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!