MEN'S GUIDE

Υπάρχουν 4 στάσεις στο σεξ που επιβραδύνουν τον ανδρικό οργασμό

Το κεφάλαιο "διάρκεια στο σεξ" απασχολεί πολλούς άντρες, που φοβούνται πως δεν... αντέχουν αρκετό χρόνο, πριν έρθουν σε κορύφωση, ώστε να "ικανοποιήσουν" τις συντρόφους τους.

Βέβαια πλειάδα ερευνών έχουν δείξει πως υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με το πόση διάρκεια στο σεξ θεωρείται "λίγη" ή "ικανοποιητική".


Όμως παρά τα ευρήματα των ερευνών, που έχουν καταφέρει ακόμα και να ορίσουν τη μέση διάρκεια σεξ, πολλοί είναι οι άντρες που συνεχίζουν να αγχώνονται σε αυτό το θέμα.

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, καλό είναι να γνωρίζετε πως οι... αντοχές στο κρεβάτι επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες, όπως η διατροφή, η ηλικία, η φυσική κατάσταση κ.ά.

Ένας άλλος παράγοντας είναι και οι στάσεις που επιλέγετε στο σεξ,

Σύμφωνα με το gr,askmen.com οι ακόλουθες ερωτικές στάσεις επιβραδύνουν τον οργασμό σου.

Το ιεραποστολικό

Επιλέγοντας τον πιο πατροπαράδοτο τρόπο για να έρθεις σε σεξουαλική επαφή με τη σύντροφό σου μπορεί να βοηθήσει τη στύση σου να διαρκέσει περισσότερο. Κι αυτό γιατί σε αυτή τη στάση ο γυναικείος κόλπος είναι πιο εύκολο να διατηρήσει μέσα του το πέος. Ακόμα κι αν δεν είναι σε πλήρη ανάταση.

Το ευθυγραμμισμένο ιεραποστολικό

Η updated εκδοχή του κλασικού ιεραποστολικού έχει την κωδική ονομασία «Τεχνική Ευθυγραμμισμένης Συνουσίας» και είναι ό,τι λέει: Ιεραποστολικό, αλλά με τη λεκάνη σου τοποθετημένη λίγα εκατοστά πιο πάνω από το συνηθισμένο και με σένα όσο πιο οριζοντιωμένο γίνεται.

 

Η γυναίκα από πάνω

Σ΄ αυτή τη στάση εκείνη παίζει μπάλα στις τέσσερις γραμμές του κρεβατιού, καθώς της δίνεται η ευκαιρία να ελέγξει το βάθος και την γωνία της διείσδυσης και να δώσει τον ρυθμό.

Το κουτάλι

Λανθασμένα θεωρούν κάποιοι άντρες την στάση «κουτάλι» ως αυτοτιμωρία. Αντιθέτως, μπορεί να σου χαρίσει την κατάλληλη σωματική ηρεμία που χρειάζεσαι για να ελέγξεις την κορύφωσή σου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!