MEN'S GUIDE

Δείτε 5 ιδέες για outfits που υιοθετούν μερικά μεγάλα fashion trends της σεζόν

Μπορεί συχνά μερικά fashion trends να σου φαίνονται πολύ... ακραία και να μην μπορείς να σκεφτείς με ποιο τρόπο μπορείς να τα υιοθετήσεις, αλλά υπάρχουν απλές λύσεις για να αναβαθμίσεις το στυλ σου και να είναι up to date χωρίς υπερβολές.

Δείτε μια σειρά από φθινοπωρινά και χειμερινά outftis που εύκολα μπορείς να αντιγράψεις και να είσαι πολύ πιο in fashion από όσο πιθανά φαντάζεσαι.

Layering Το layering, δηλαδή το να φοράς πολλά ρούχα το ένα πάνω από το άλλο, είναι και φέτος μεγάλη τάση ενώ in fashion είναι και τα μονοχρωματικά και tonal (δηλαδή σε παρόμοιους τόνους) looks, κάτι που σε διευκολύνει στο να επιλέξεις ποια ρούχα μπορείς να συνδυάσεις.


Μακριές ζακέτες: Οι μακριές πλεκτές ζακέτες, είναι μεγάλο fashion trend και ειδικά τώρα το φθινόπωρο που δεν κάνει πολύ κρύο είναι το ιδανικό πανωφόρι.


Κόκκινο: Το κόκκινο χρώμα κυριαρχεί φέτος στη χειμερινή μόδα και αν φοβάσαι να τολμήσεις να φορέσεις ένα κατακόκκινο παλτό ή κατακόκκινο κοστούμι, μπορείς απλά να επιλέξεις ένα κόκκινο πουλόβερ ή πουκάμισο ή παντελόνι και να το συνδυάσεις με πιο... μουντά και safe χρώματα.


Western style: Τα looks που θυμίζουν Άγρια Δύση επίσης παραμένουν στη μόδα. Δεν χρειάζεται όμως να ντυθείς... κάουμποϊ, απλά πρόσθεσε western λεπτομέρειες (π.χ. κρόσια) σε κάποιο από τα items που συνθέτουν το look σου.


Λευκό: Και το λευκό φέτος είναι πολύ στη μόδα και στην αγορά θα βρεις αμέτρητες επιλογές σε λευκά πουλόβερ αλλά και σε πανωφόρια ακόμα και σε χειμερινά κοστούμια. Προσπάθησε όμως να αποφύγεις το total white look που μπορεί να είναι στη μόδα, αλλά δύσκολα μπορείς να το υποστηρίξεις.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!