MEN'S GUIDE

Στα 56 του χρόνια ο Lenny Kravitz είναι... φέτες και μάθαμε γιατί [βίντεο]

Ο διάσημος τραγουδιστής και μουσικός Lenny Kravitz είναι πλέον 56 ετών, αλλά όποιος είδε το κορμί του στη νέα φωτογράφηση που έκανε, έμεινε άφωνος με το καλογυμνασμένο κορμί του και ειδικά τους κοιλιακούς του που είναι φέτες.

Ο Lenny πόζαρε ημίγυμνος για το εξώφυλλο του το τεύχους Νοεμβρίου της αμερικανικής έκδοσης του ανδρικού περιοδικού Men' s Health και μοίρασε... εγκεφαλικά με το κορμί του.


Η φωτογράφηση έγινε στις εξωτικές Μπαχάμες, στο νησί Ελευθέρα όπου και διαμένει μόνιμα ο σταρ εδώ και χρόνια και μάλιστα ο ίδιος έχει επιλέξει να μένει σε ένα τροχόσπιτο και να ζει μέσα στη φύση.


Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Lenny έχει δικό του κήπο όπου καλλιεργεί λαχανικά και φρούτα, και γυμνάζεται καθημερινά έξω στη φύση.



Κάνει βάρη καθισμένος σε έναν κορμό δέντρου με τις υποδείξει του personal trainer του που τον καθοδηγεί online με βιντεοκλήση.


Του αρέσει να κάνει sup στη θάλασσα και ποδήλατο στη φύση.


Μάλιστα ο σταρ δεν δίστασε να ξεναγήσει την κάμερα του περιοδικού στο σπίτι του, να μας δείξει ακριβώς πως γυμνάζεται και τι αποκαλεί "γυμναστήριο" και να ανοίξει την πόρτα του ψυγείου του για να δούμε πως είναι γεμάτο κυρίως με φρούτα και λαχανικά.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!