MEN'S GUIDE

Έχεις πλούσια γενειάδα; Το Διαδίκτυο έχει γεμίσει με προτάσεις για μάσκες

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει κάνει πλέον σχεδόν... απαραίτητο αξεσουάρ όλων την προστατευτική μάσκα της, αφού η χρήση της είναι σε πολλές περιπτώσεις υποχρεωτική. Όμως όσοι έχουν πλούσιες γενειάδες και δεν θέλουν να τις αποχωριστούν αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα.

Η αλήθεια είναι πως οι επιστήμονες λένε πως μια πλούσια γενειάδα μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα της χρήσης προστατευτικής μάσκας.


Σύμφωνα με ένα σχετικό πίνακα που δημοσίευσαν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), σχεδόν όλα τα μήκη γενειάδας... δημιουργούν προβλήματα, και μόνο κάποια... μουστάκια είναι πιο... αθώα.


Πάντως καθώς όλος ο πλανήτης λαμβάνει μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού, το Διαδίκτυο έχει πλέον γεμίσει με προτάσεις για μάσκες και για όσους έχουν μακριά γέννια.


Μάλιστα πρόσφατα το New York Magazine, παρουσίασε τις πιο... στυλάτες ανδρικές προστατευτικές μάσκες για άνδρες με μούσια και οι περισσότερες εξ αυτών είναι υφασμάτινες με περισσότερο ύφασμα στο κάτω μέρος και την ανάλογη... σούρα, για να συγκρατούν και να αγκαλιάζουν ακόμα και την πιο πλούσια γενειάδα.

 

Υπάρχουν δε και οι DIY προτάσεις


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!