MEN'S GUIDE

Η σαλάτα που φτιάχνει ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ιδανική για γράμμωση [βίντεο]

Ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, πρόσφατα μας έδειξε μέσω Instagram, το πως ετοιμάζει μια από τις αγαπημένες του σαλάτες και τη συγκεκριμένη συνταγή αξίζει να τη δοκιμάσετε ειδικά αν θέλετε να αποκτήσετε ενέργεια και καλύτερη μυική γράμμωση.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης ετοίμασε μια υγιεινή σαλάτα με λαχανικά (ντομάτες, καρότα, μαρούλι κ.λπ) και φακές και πρόκειται για ένα άκρως υγιεινό πιάτο που μπορεί να λειτουργήσει ως πλήρες γεύμα.


Ειδικά οι φακές που περιέχει αυτή η σαλάτα, όχι μόνο είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, αμινοξέα και αντιοξειδωτικά, αλλά αυξάνουν και διατηρούν υψηλά τα επίπεδα της ενέργειάς σας και είναι ιδανικές για όσους γυμνάζονται και θέλουν να αποκτήσουν καλύτερη γράμμωση.


Οι φακές, βάσει ερευνών, έχει αποδειχτει πως συμβάλλουν στη γράμμωση και αύξηση της μυϊκής μάζας. Οι φακές περιέχουν πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας, που βοηθά στην ανάκτηση της μυϊκής μάζας και δύναμης, μετά από έντονη φυσική δραστηριότητα. Παράλληλα η βραδύτερη απορρόφηση των υδατανθράκων αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και ενισχύει την αθλητική απόδοση.

 

Δείτε την απλή συνταγή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on May 5, 2019 at 10:29am PDT

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!