MEN'S GUIDE

Πολλοί ζηλεύουν τον Βασάλο, αφού το Πάσχα δεν πήρε κιλά, αλλά έχασε βάρος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αυτό το διάστημα ξεκινά ξανά διατροφή, όχι όμως για να χάσει κιλά, όπως κάνουν οι περισσότεροι μετά τα πασχαλινά τραπέζια, αλλά για να πάρει βάρος, αφού αδυνάτισε πολύ μέσα στο Πάσχα. Και μπορεί ο ίδιος να θέλει να ζυγίζει περισσότερα κιλά, αλλά αποτελεί την απόδειξη πως αν θες να χάσεις βάρος μπορείς να το καταφέρεις όταν κάνεις διακοπές και μακριά από το γυμναστήριο.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ασχολείτια με το bodybuilding και φροντίζει να έχει ένα σταθερό βάρος.

Όμως το γεγονός πως φέτος το Πάσχα, αποφάσισε να κάνει διακοπές στην εξωτική Χαβάη, έχοντας φυσικά πλάι του την αγαπημένη του Ευρυδίκη Βαλαβάνη, είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει πολλά κιλά!

Κάτι οι βόλτες στη φύση, κάτι οι βουτιές στη θάλασσα, ο Βασάλος μέσα σε λίγες μέρες έχασε 6 κιλά!


Το αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram και συγκεκριμένα, φωτογράφησε το νούμερο που έδειξε η ζυγαριά του και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στα InstaStories του, γράφοντας: “Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει δίαιτα για να πάρει κιλά”!

Να σας θυμίσουμε πως σε παλαιότερες δηλώσεις που έκανε στο περιοδικό People, είχε αποκαλύψει πως έχει ύψος  1.82 και πως το βάρος του είναι σταθερά στα 88 κιλά. 

Πολλοί fitness gurus τονίζουν ποοως οι διακοπές μπορούν να αποτελέσουν μια τέλεια ευκαιρία για να παραμείνει κανείς fit, αρκεί να εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα να κάνει πολλές δράσεις στην ύπαιθρο.
Μην αγχώνεσαι λοιπόν που το καλοκαίρι πλησιάζει και θα αρχίσουν οι διακοπές σου και θα παραμείνεις μακριά από το γυμναστήριο.
Το κολύμπι, το trekking, τα θαλάσσια σπορ, η ορειβασία και δεκάδες άλλες δράσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να γίνεις πιο fit όταν θα πας διακοπές.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!