MEN'S GUIDE

Τα μυστικά ομορφιάς του Ryan Reynolds είναι πολύ απλά

Ο χολιγουντιανός σταρ Ryan Reynolds, έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως τα Deadpool, έχει παντρευτεί μια από τις ομορφότερες γυναίκες στο Χόλιγουντ (την ηθοποιό Blake Lively) και μαζί έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά. Και στα 42 του χρόνια παραμένει ένας από τους πιο γοητευτικούς και δημοφιλείς σταρ στον κόσμο.

Μάλιστα πρόσφατα ο Ryan έγινε το κεντρικό πρόσωπο στη νέα καμπάνια για άρωμα του οίκου Armani, και με αφορμή αυτή τη συνεργασία του, κλήθηκε να μιλήσει για το τι σημαίνει για αυτόν "αρρενωπότητα" και ποια είναι τα μυστικά της ομορφιάς του και πως φροντίζει τον εαυτό του.


Και οι απαντήσεις του είναι απλές, αφοπλιστικές και τελικά πολλοί άντρες μπορούν να ταυτιστούν με τον Ryan. 


Ο διάσημος ηθοποιός, είπε πως μεγάλωσε σε ένα σπίτι με τρεις μεγαλύτερους αδελφούς και έναν πατέρα που ήταν αστυνομικός και μποξέρ, οπότε η "πίεση" για το θέμα της "αρρενωπότητας" ήταν μεγάλη. Ωστόσο μεγαλώνοντας έμαθε πως δεν υπάρχει τίποτα το κακό στο να αγκαλιάζει κανείς και την πιο θηλυκή πλευρά του και πως τα δύο συνυπάρχουν σε έναν άντρα και πως ίσως αυτό είναι το μυστικό της γοητείας του.


Όταν δε ρωτήθηκε για τα μυστικά της ομορφιάς του και την beauty ρουτίνα του, απλά είπε πως χρησιμοποιεί μόνο ενυδατική, αλλά δεν ασχολείται με το ποιο συγκεκριμένο προϊόν θα χρησιμοποιήσει, ενώ παραδέχτηκε πως δεν ασχολείται και πολύ με το grooming, αν και δεν κατακρίνει τους άντρες που χρησιμοποιούν πολλά καλλυντικά.


Ο ίδιος είπε πως απλά δεν έχει χρόνο για όλα αυτά και πως η φροντίδα που προσφέρει στον εαυτό του εκτός από τη χρήση ενυδατικής είναι μόνο το να κάνει καθημερινά ντους, να τρώει ένα καλό πρωινό, όταν ξυπνάει στις 5.30 το πρωί, λίγο πριν πάει τα παιδιά στο σχολείο και να κοιμάται όσο γίνεται περισσότερο (και είπε πως όποτε κοιμούνται τα παιδιά, φροντίζει να κοιμάται και ο ίδιος). Τόσο απλά! 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!