MEN'S GUIDE

Οι 5 στάσεις ενός ζευγαριού στον ύπνο που πιθανά καταλήγουν σε σεξ

Πολλοί δηλώνουν πως προτιμούν το πρωινό σεξ, και σε σχετικά ερωτηματολόγια έχει φανεί πως ειδικά οι άντρες, σε μεγάλο ποσοστό (πολύ μεγαλύτερο σε σύγκριση με αυτό των γυναικών) θεωρούν πως οι πρωινές ώρες είναι ιδανικές για μια σεξουαλική συνεύρεση.

Αν ανήκετε και εσείς σε αυτή τη κατηγορία, τότε καλό είναι να δείτε τα πορίσματα μιας έρευνας που αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποιες είναι οι στάσεις ύπνου που έχει ένα ζευγάρι το οποίο τελικά όταν ξυπνά κάνει σεξ.


Η έρευνα διεξήχθη από την Mattress Advisor και σ' αυτήν συμμετείχαν 1.000 άτομα, άντρες και γυναίκες που ζουν στις ΗΠΑ. Όλοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με το ποιες στάσεις ύπνου είναι οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες όταν κοιμούνται με τον/την σύντροφό τους, καθώς και ποιες απ' αυτές πιστεύουν ότι ξυπνούν τα ερωτικά πάθη.

Η έρευνα έδειξε πως τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες θεωρούν πιο άνετες για ύπνο στάσεις όπου δεν υπάρχει μεγάλη επαφή στα σώματά τους (όπως πλάτη με πλάτη) ενώ το ακριβώς αντίθετο ισχύει στις στάσεις ύπνου που στην πρώτη θέση της πεντάδας με τις στάσεις ύπνου που οδηγούν σε σεξ, βρίσκεται η στάση «αγκαλιά και πρόσωπο με πρόσωπο», ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται η γνωστή στάση «κουτάλα» (ο ένας να αγκαλιάζει από τη μεριά της πλάτης το σώμα του άλλου με τα δύο σώματα ενωμένα) .

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!