WOMEN'S GUIDE

H Drew Barrymore αποκάλυψε πως έχασε 11 κιλά

H χολιγουντιανή σταρ Drew Barrymore, βρίσκεται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας σχεδόν όλη τη ζωή της, αφού ήταν ακόμα μικρό κοριτσάκι όταν έγινε διάσημη ως το γλυκό παιδάκι στο φιλμ ΕΤ και ποτέ δεν έκρυψε πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το βάρος της.

Οι εγκυμοσύνες, οι καταχρήσεις και η εξάρτηση στο αλκοόλ και σε ουσίες είχαν στο παρελθόν ως αποτέλεσμα η Drew συχνά να αυξομειώνει εντυπωσιακά το βάρος της.


Και τώρα που είναι 43 ετών κατάφερε και πάλι να χάσει πολλά κιλά και συγκεκριμένα έχασε 11 κιλά και έγινε αγνώριστη.


Πριν λίγες μέρες, η ηθοποιός ανέβασε ένα μήνυμα γεμάτο έμπνευση στο Instagram της, όπου μιλά για την υγιεινή ρουτίνα της, μαζί με φωτογραφίες του εαυτού της πριν και μετά. Στη λεζάντα γράφει: "Εδώ είμαι εγώ σε μία πόζα πριν και 11 κιλά μετά στο ίδιο μέρος. Μπορείτε να δείτε πως το πρόσωπό μου είναι πολύ πιο αδύνατο! Χρειάζεται τόση πολλή δουλειά. Δίαιτα και γυμναστική και να μάχεσαι σα λιοντάρι για αυτό!"


Και η αλήθεια είναι πως η Drew δεν ακολούθησε κάποια μαγική συνταγή για να αδυνατίσει: απλά έκανε καθημερινά γυμναστική και σταμάτησε να τρώει τυποποιημένα φαγητά και άρχισε να τρώει καθαρά λαχανικά και σαλάτες.

Το πριν...

 

Και το μετά

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!