MEN'S GUIDE

Oι 3 βασικές συμβουλές για να έχει ένας άντρας νεανικό πρόσωπο

Και οι άντρες ανησυχούν όταν βλέπουν τα σημάδια της γήρανσης να κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό τους, αλλά οι περισσότεροι δεν υιοθετούν μεθόδους αντιγήρανσης που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στις γυναίκες, όπως είναι οι ειδικές καλλυντικές κρέμες κ.λπ.

Και μπορεί μεγάλη μερίδα των αντρών να μην δέχεται να φοράει καθημερινά κρέμες προσώπου (αν και μια ενυδατική επιβάλλεται να την έχει κάθε άντρας) αλλά μπορεί να κάνει τρία απλά πράγματα που διαβάσαμε στο menexclusive.com που βοηθούν στο να διατηρήσει κανείς τη νεανική όψη στο δέρμα.

1. Κατανάλωση άφθονου νερού

Καμία κρέμα από αυτές που χρησιμοποιείς δεν θα σου δώσει την ενυδάτωση που θα δώσεις το νερό και αυτό γιατί η πραγματική και η ωφέλιμη ενυδάτωση πηγάζει από μέσα μας και αυτό βγαίνει πάντα προς τα έξω!

2. Πλύσιμο προσώπου

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι απαραίτητος λίγο πριν πέσεις για ύπνο και αυτό γιατί χάρη σε αυτόν απομακρύνεις τα πάντα από την επιδερμίδα σου όπως τυχόν ρύπους οι οποίοι έχουν την τάση να φράζουν το δέρμα και να δημιουργούν σπυράκια. Αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να τα αποφύγεις όλα αυτά η λύση είναι στο κατάλληλο καθαριστικό προσώπου το οποίο πρέπει να εφοδιαστείς και να πλένεσαι κάθε βράδυ λίγο πριν πέσεις για ύπνο!

3. Ύπνος

Ναι καλά άκουσες, αν ανήκεις στην κατηγορία ανδρών που έχουν την τάση να κοιμούνται μπρούμυτα πολύ κακώς πράττεις! Η συγκεκριμένη στάση αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι πως προκαλεί έντονο πρήξιμο στο πρόσωπο αλλά και στα μάτια εξαιτίας της κακής κυκλοφορίας του αίματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την χαλάρωση του δέρματος καθώς και την απώλεια του κολλαγόνου. Μετά από αυτό ευελπιστούμε να κοιμάσαι σε άλλη στάση!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!