MEN'S GUIDE

Μπορεί λίγο περπάτημα να δώσει λύση στα προβλήματα στύσης; Η επιστήμη λέει ναι

Στη σύγχρονη εποχή ολοένα αυξάνεται ο αριθμός των αντρών που εμφανίζουν στυτικές δυσλειτουργίες και μάλιστα πλέον τα προβλήματα στη στύση εμφανίζονται με μεγαλύτερη συχνότητα και σε νεαρούς άντρες.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ερμηνεύουν αυτή την αύξηση εμφάνισς των στυτικών δυσλειτουργιών και αρκετοί σχετίζονται με τον πιο ανθυγιεινό σύγχρονο τρόπο ζωής.


Φυσικά η σύγχρονη επιστήμη έχει αρκετές λύσεις να προτείνει σε άντρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στη στύση και τη σεξουαλική διέγερση, αλλά σε γενικές γραμμές ισχύει ο κανόνας πως ό,τι κάνει καλό στην καρδιά σου, μπορεί να κάνει καλό και στις σεξουαλικές επιδόσεις σου.


Και μεταξύ αυτών είναι και το περπάτημα! Και μάλιστα δεν χρειάζεται να περπατάτε με τις ώρες... αρκεί να φροντίζετε να κάνετε καθημερινά έναν περίπατο 3 χιλιομέτρων.


Σύμφωνα με ερευνητές, αν υιοθετήσετε αυτή την απλή καθημερινή συνήθεια και τη συνδυάσετε με μια πιο υγιεινή διατροφή, χωρίς πολλά λίπη, τότε σύντομα θα δείτε την περιφέρεια της μέσης σας να μειώνεται και μαζί με το λίπος που θα φύγει από την κοιλιά θα μειωθούν και οι πιθανότητες εμφάνισης στυτικών δυσλειτουργιών.


Συγκεκριμένα έρευνα του 2005 έδειξε ότι οι άντρες που έχουν περιφέρεια μέσης 105 εκατοστά είναι 50% πιο πιθανό να έχουν στυτικές δυσλειτουργίες από εκείνους που έχουν περιφέρεια μέσης 80 εκατοστά.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!