MEN'S GUIDE

O Zac Efron θέλει να κάνει μόδα το ριγέ... μούσι! [εικόνες & βίντεο]

Ο 30χρονος χολιγουντιανός σταρ Zac Efron, αποτελεί πρότυπο για πολλούς άνδρες και εκατομμύρια γυναίκες τον ποθούν εδώ και χρόνια, αλλά τον τελευταίο καιρό οι συνεχείς πειραματισμοί του με τα μαλλιά και τα γένια του έχουν απογοητεύσει πολλές φαν του.

Ο Zac, μετά την ταινία Baywatch έχει αποκτήσει ένα εντυπωσιακά καλογυμνασμένο κορμί, αλλά οι πειραματισμοί του στην εμφάνισή του τους τελευταίους μήνες (τον είδαμε με dreadlocks στα μαλλιά, με μουστάκι, με τεράστιο μούσι κ.λπ.) δεν αρέσουν και πολύ.


Τώρα όμως έκανε μια ακόμα δραστική αλλαγή και εμφανίζεται με... ριγέ μούσι με μουστάκι και μαλλιά- καρφάκια και πολλοί εκτιμούν πως αυτό το λουκ θα βρει πολλούς μιμητές.


Βέβαια ο Zac έχει υιοθετήσει αυτό το λουκ για τις ανάγκες του νέου του ρόλου στην ταινία The Beach Bum, στην οποία θα δούμε και τον Matthew McConaughey και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την ερχόμενη χρονιά.


Πάντως στην εν λόγω ταινία και ο Matthew McConaughey, ένας ακόμη γόης του Χόλιγουντ, μοιάζει αγνώριστος με μακριά ατημέλητα μαλλιά και απίστευτα παρδαλά ρούχα.


Δείτε το τρέιλερ.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!