MEN'S GUIDE

Ξέρουμε τι κάνουν οι stars (και πιθανά δεν κάνεις εσύ) και δείχνουν αγέραστοι

Αν κοιτάξει κανείς τις παγκόσμιες λίστες με τους πιο γοητευτικούς και σέξι άντρες στον κόσμο, τότε σίγουρα θα παρατηρήσει πως οι λίστες περιλαμβάνουν πολλούς celebrities που έχουν ξεπεράσει τα 40 ακόμα και τα 50 χρόνια και όμως παραμένουν αγέραστοι. Ποιο είναι το μυστικό τους; 

Σίγουρα σε μεγάλο βαθμό ευθύνονται τα καλά γονίδια, η σωστή διατροφή και πολλοί άλλοι παράγοντες, αλλά και μια συνήθεια που έχουν πολλοί διάσημοι άντρες, την οποία (ακόμα και σήμερα) δεν έχουν υιοθετήσει πολλά αρσενικά. Ποια είναι αυτή; Η χρήση κρέμας ματιών. 


Είναι γνωστό πως η ηλικία ενός ανθρώπου προδίδεται από τις ρυτίδες και ειδικά το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και σε αυτό εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια του χρόνου.
Δεκάδες celebrities (από τον David Beckham που λάνσαρε και δική του σειρά καλλυντικών και τον Dwayne Johnson μέχρι τον Brad Pitt, τον George Clooney και τον Robert Downey Jr) έχουν πει πως χρησιμοποιούν καθημερινά αντιγηραντικές κρέμες ματιών και φροντίζουν για την ενυδάτωση του δέρματος τους. 


Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσεις στην άκρη τα ανόητα και παρωχημένα ταμπού και να αρχίσεις να φροντίζεις σωστά και συστηματικά την επιδερμίδα σου;


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!