MEN'S GUIDE

Τα 5 tips για να μπορέσεις να φορέσεις τζιν σορτσάκι με στιλ

To να φορέσεις ένα τζιν σορτσάκι το καλοκαίρι δεν είναι απλή υπόθεση, αφού σύμφωνα με τους στιλίστες οι περισσότεροι άντρες διαλέγουν λάθος τζιν σορτσάκια με αποτέλεσμα να δείχνουν μάλλον αστείοι και σίγουρα όχι στιλάτοι.

Η Νο1 συμβουλή που θα έπρεπε όλοι να γνωρίζουν είναι να προσέξουν το μήκος. Το καυτό τζιν σορτσάκι το φορούν μόνο οι γυναίκες και όσοι θέλουν να πάνε σε gay pride. Προτιμήστε μια τζην βερμούδα με μήκος μέχρι και λίγο πάνω από το γόνατο.


Η Νο2 συμβουλή που δίνει η στιλίστρια και γνωστή δημοσιογράφος  Miriam Bouteba, είναι να προσέξετε την εφαρμογή "διαλέξτε ένα τζιν σορτσάκι που να μην είναι πολύ στενό, αλλά ούτε και πολύ φαρδύ γιατί θα μοιάζετε με το χαμένο μέλος των Limp Bizkit".

 


H No3 συμβουλή είναι να διαλέξετε το σωστό ύφασμα και χρώμα: προτιμήστε ένα τζην σορτσάκι με ελαφρύ ύφασμα για να μην σκάσετε καλοκαιριάτικα και αποφύγετε τα πολλά σκισίματα γιατί χαλούν την εφαρμογή της βερμούδας. Επίσης εκτός από τον κλασικό χρώμα του τζιν, δοκιμάστε και μονόχρωμες τζιν βερμούδες σε λευκό ή μαύρο χρώμα που συνδυάζονται εύκολα.


H Νο4 συμβουλή:
Αν φορέσετε τζην βερμούδα αποφύγετε να φορέσετε πουκάμισο (ακόμα και κοντομάνικο πουκάμισο) και προτιμήστε ένα απλό t shirt που αποτελεί την πιο safe επιλογή.


Νο 5 συμβουλή: Φορέστε το τζην σορτσάκι σας μόνο με sneakers (δετά ή slip on) και τίποτε άλλο: ούτε σαγιονάρες, ούτε loafers και σίγουρα ούτε κάποιο άλλο πιο επίσημο παπούτσι.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!