MEN'S GUIDE

Τα 5 σημάδια που προδίδουν πως η σύντροφός σου προσποιείται τον οργασμό

Ο γυναικείος οργασμός παραμένει ένα άλυτο μυστήριο για την επιστήμη, καθώς το πως ακριβώς εκδηλώνεται και κυρίως τί τον προκαλεί είναι ιδιαίτερα περίπλοκο και δεν αφορά μόνο σωματικές, αλλά και εγκεφαλικές λειτουργίες και ποικίλα ερεθίσματα.

Ωστόσο αυτό που είναι δεδομένο και για την επιστήμη είναι πως πολλές γυναίκες συχνά προσποιούνται τον οργασμό. Οι σχετικές μελέτες δείχνουν πως το ποσοστό των γυναικών που παραδέχεται πως έστω και μια φορά έχει προσποιηθεί τον οργασμό ξεπερνά, σε κάποιες μελέτες, ακόμα και το 80%. 


Και μάλιστα υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάνουν μια γυναίκα να προσποιείται τον οργασμό: από το γεγονός πως δεν θέλει να στεναχωρεθεί ο σύντροφός της, μέχρι επειδή θέλει να τελειώσει νωρίτερα η σεξουαλική πράξη ή γιατί από ανασφάλεια αισθάνεται πως πρέπει να δείξει πως η ίδια μπορεί να φτάσει σε οργασμό.

Είναι λογικό λοιπόν, πολλοί άντρες να αναρωτιούνται αν η σύντροφός τους προσποιείται πως φτάνει στην κορύφωση στο σεξ.
 

Πάντως υπάρχουν ορισμένα σημάδια που θα πρέπει να σου χτυπήσουν το καμπανάκι πως ίσως η σύντροφός σου προσποιείται πως έχει φτάσει σε οργασμό.


1.Σου ζητάει να δοκιμάσετε διαφορετικές στάσεις.

Αυτό πιθανά σημαίνει πως οι όποιες στάσεις δοκίμαζες μαζί της τόσο καιρό δεν την ικανοποιούν και αναζητάει την αληθινή ικανοποίηση.

2.Δεν σε κοιτάζει στα μάτια

Αυτό πιθανά το κάνει για να αποφύγει να προδωθεί πως πραγματικά δεν νιώθει το πάθος που εκφράζει.

3. Κραυγάζει υπερβολικά και κάνει περίεργες κινήσεις.

Συνήθως οι γυναίκες όταν προσποιούνται τον οργασμό είναι πολύ πιο υπερβολικές σε σχέση με τα όσα κάνουν όταν έχουν κανονικά οργασμό.

4.  Τελειώνει κάθε φορά και μόλις της το ζητήσεις

Αν κάθε φορά της ζητάς να έρθει σε οργασμό και σε κλάσματα του δευτερολέπτου φτάνει τότε μάλλον κάτι πάει λάθος!

5. Σωματικές ενδείξεις

Αν το σώμα της δεν έχει σπασμούς, αν οι παλμοί της καρδιάς της δεν ανεβαίνουν, αν οι κόρες της δεν διαστέλλονται, αν τα χείλη της δεν είναι πιο κόκκινα και αν οι θηλές της δεν είναι πιο ευερέθιστες τότε δεν υφίσταται οργασμός. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!