MEN'S GUIDE

Αυτός ο τύπος κατάφερε να γίνει... φέτες μέσα σε 3 μήνες [βίντεο]

Ένας 24χρονος άντρας από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ αποφάσισε να αλλάξει το κορμί του και η απίστευτη μεταμόρφωση που πέτυχε μέσα σε διάστημα μόλις 12 εβδομάδων, τον έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο.

Ο λόγος για τον Hunter Hobbs, ο οποίος στις 15 Ιανουαρίου έβαλε ως στόχο να χάσει το περιττό λίπος του (είχε μπυροκοιλιά) να πει αντίο στην πλαδαρότητα και να αποκτήσει ένα καλο γυμνασμένο κορμί με γράμμωση και τα κατάφερε! Έχασε 20 ολόκληρα κιλά,  αύξησε θεαματικά τη μυική μάζα του σώματός του και έγινε αγνώριστος.


Ο ίδιος μάλιστα φρόντιζε να καταγράφει μέσω social media την προσπάθειά του και πριν από ένα μήνα έφτιαξε ένα βίντεο που δείχνει πόσο άλλαξε το σώμα του μέσα σε 3 μήνες και έγινε αμέσως viral.


O Hobbs αναφέρει πως το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισε στην προσπάθειά του ήταν οι λίγες ελεύθερες ώρες που είχε για προπόνηση, μιας και εργάζεται σε γραφείο πάνω από οκτώ ώρες καθημερινά και συνέχισε: "Δεύτερος μπελάς ήταν η αρκετά βαρετή διατροφή -μόνο κοτόπουλα, γλυκοπατάτες, σαλάτες, βρώμη και ασπράδια- χωρίς γουλιά αλκοόλ, χωρίς μπουκιά γλυκού. Τρίτη και πιο σημαντική μου ανησυχία ήταν μήπως σακατευτώ στο γυμναστήριο -ήταν πολλές οι ώρες καθημερινής προπόνησης, αργά το βράδυ με όλη την κούραση της ημέρας συσσωρευμένη. Αλλά είχα κάτι που με κρατούσε παθιασμένο: να κερδίσω το σώμα που ονειρευόμουν στο συντομότερο χρόνο και, επίσης, να φτιάξω το πιο viral-βίντεο γρήγορης μεταμόρφωσης σώματος στον πλανήτη" είπε και προσθέτει "Θα συνεχίσω να πηγαίνω στο γυμναστήριο πέντε έως έξι φορές την εβδομάδα, θα τρώω πάντα καθαρό φαγητό, απλά μπορώ πλέον να κουλάρω και να πίνω άφοβα κάνα ποτάκι με τους φίλους μου όταν βγαίνω έξώ".

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!