MEN'S GUIDE

Το νο1 μάθημα που μπορείς να πάρεις από το άψογο στιλ του Ryan Gosling

O Ryan Gosling δεν είναι μόνο ένας από τους πιο γοητευτικούς, ταλαντούχους και πολυβραβευμένους σταρ του Χόλιγουντ, αλλά παραμένει ένας από τους πιο καλοντυμένους άντρες του πλανήτη και οι γυναίκες "ξεψυχούν" για χάρη του.

Άρα ο Ryan σίγουρα κάνει κάτι σωστά και μάλιστα χωρίς καν να προσπαθεί ιδιαίτερα. Αν λοιπόν αναρωτιέσαι ποιο είναι το μυστικό του 37χρονου σταρ που του χαρίζει τον τίτλο του καλοντυμένου όλα αυτά τα χρόνια η απάντηση είναι απλή: έχει βρει τι του ταιριάζει και δεν το αλλάζει ανάλογα με τις μόδες.


Αν παρατηρήσει κανείς το στιλ του Ryan θα δει πως δεν έχει και μεγάλες αλλαγές. Μπορεί να πειραματίζεται με χρώματα και υφάσματα, αλλά στην ουσία έχει εντοπίσει μια σειρά από outfits που του ταιριάζουν και τα υιοθετεί συστηματικά και προφανώς καλά κάνει.


Για παράδειγμα συχνά θα συνδυάζει ένα fly jacket με ένα λευκό tshirt (που δεν το αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ) και σκούρα jeans, ενώ στις επίσημες εμφανίσεις του φοράει πάντα μόνο μονόχρωμα κοστούμια.


Άρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις και εσύ τι σου ταιριάζει και να μην σε αγχώνουν και πολύ οι αλλαγές στη μόδα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!