MEN'S GUIDE

Florals: Μην τα φοβάσαι, είναι πολύ μόδα

Αργά αλλά σταθερά τα τελευταία δύο χρόνια, η τάση floral κατάφερε να γίνει το αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής ντουλάπας του σύγχρονου άνδρα, που θέλει η εμφάνισή του να έχει αυτό το κάτι.

Βλέποντας την επιτυχία των high-end οίκων, όπως ο Givenchy, όλο και περισσότερες εταιρίες έχουν τη δική τους σειρά και τα δικά τους πολύχρωμα, εμπριμέ και λουλουδάτα μοτίβα. Με απλά λόγια, αν προτιμάτε να ξεχωρίζετε βρείτε ένα floral μοτίβο που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ είναι και φορέστε το χωρίς φόβο.

Για να ενταχθεί ομαλά αυτή η τάση στη δική σας ντουλάπα, θυμηθείτε να επιλέξετε floral ρούχα για το σημείο του σώματός σας που θέλετε να πέσουν τα βλέμματα. Αν έχετε ένα καλογυμνασμένο σώμα, δοκιμάστε ένα πουκάμισο, αλλιώς κάντε τη safe επιλογή μιας βερμούδας.


Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ή για την παραλία και τις διακοπές ένα floral μπλουζάκι πηγαίνει ιδιαίτερα καλά με μπεζ chinos και σανδάλια, ενώ το βράδυ αντιστρέψτε το μοτίβο και φορέστε floral παντελόνι με ένα λευκό κοντομάνικο πουκάμισο και loafers.

Πάρτε μια γεύση για το πως θα πετύχετε το ιδανικό look:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!