MEN'S GUIDE

Οι 3 καθημερινές συνήθειες που μπορούν να σε βοηθήσουν να καις θερμίδες

Αν θες να καις καθημερινά πολλές θερμίδες δεν χρειάζεται να πηγαίνεις στο γυμναστήριο. Μπορείς απλά να αναλάβεις κάποιες από τις καθημερινές δουλειές ενός νοικοκυριού και έτσι και θερμίδες θα καις και η σύντροφός σου θα εκτιμήσει την βοήθεια που της προσφέρεις.

Πλέον πληθαίνει ο αριθμός των ανδρών που ασχολούνται με τις λεγόμενες δουλειές του σπιτιού και γενικότερα βοηθούν τις συντρόφους τους τόσο στο σπίτι όσο και στην ανατροφή των παιδιών. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, δείτε πόσες θερμίδες μπορείτε να κάψετε με 3 καθημερινές ασχολίες και αν ακόμη δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία των ανδρών ίσως θα πρέπει να αλλάξετε συνήθειες.


1. Καθάρισμα και συγύρισμα σπιτιού
Το σφουγγάρισμα, το πλύσιμο των πιάτων, το σκούπισμα και οι υπόλοιπες δουλειές στο σπίτι αποτελούν και έναν ιδανικό τρόπο γυμναστικής ενώ μία ώρα ενασχόλησης με το καθάρισμα του σπιτιού σας βοηθά να κάψετε μέχρι και 350 θερμίδες!


2. Τα ψώνια στο σουπερμάρκετ
Το να περιφέρεστε στους διαδρόμους με ένα καλάθι ή ένα καρότσι με πράγματα μπορεί να σας βοηθήσει να ρίξετε έως και 260 θερμίδες μέσα σε μια ώρα. Αν δε πάτε στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς σας με τα πόδια η κατανάλωση θερμίδων αυξάνεται εντυπωσιακά και ανάλογα με το μήκος της διαδρομής μέχρι την αγορά μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 500 θερμίδες την ώρα.


3. Το τάισμα και το μπάνιο των παιδιών
Η ενασχόληση με τα παιδιά σας έχει πολλαπλά οφέλη, αφού εντείνει την ανάπτυξη δεσμού μεταξύ πατέρα και παιδιών, ενώ απλές ασχολίες όπως το τάισμα ή το μπάνιο των παιδιών σας βοηθούν να κάψετε πάνω από 250 θερμίδες την ώρα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!