MEN'S GUIDE

Μάθε πόσο τρώει και γυμνάζεται ο Conor McGregor

Ο "τρελός Ιρλανδός" αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια άνδρες και οι συνεργάτες του που τον βοήθησαν να φτάσει στην κορυφή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ελαφρών βαρών του UFC αποκαλύπτουν τί περιλαβάνει η δίαιτά του και το πρόγραμμα γυμναστικής του.

Τί τρώει ο Conor;
Υεύθυνος για τη διατροφή του διάσημου αθλητή ΜΜΑ είναι ο George Lockhart, ο οποίος αποκαλύπτει στο Sky Sports πως μέχρι και ο ίδιος εντυπωσιάζεται από το κορμί που έχει χτίσει ο Conor και εξηγεί πως η ημερήσια διατροφή του απαρτίζεται αυστηρά από 9 γεύματα και φτάνει στις 4.000 θερμίδες καθώς ο Conor έχει ανάγκη για απίστευτη ενέργεια.
 "Δίνουμε στο σώμα του ό,τι χρειάζεται όταν το χρειάζεται" λέει "Υπάρχουν μέρες που χρειάζεται παραπάνω λίπος ή παραπάνω υδατάνθρακες και εμείς απλά ακολουθούμε τις ανάγκες του κορμιού του με μόνο γνώμονα την καλύτερη απόδοσή του". 
Και προσθέτει "Φυσικά δεν υπάρχει καμιά διατροφική ατασθαλία, ούτε επιτρέπονται γεύματα κάθε είδους πέρα από τη διατροφή του" και τονίζει "Άμα έχεις μια Lamborghini της βάζεις μόνο υψηλής ποιότητας καύσιμα"!


Πόσο συχνά γυμνάζεται;

Ο  Julian Dalby είναι ο άνθρωπος που επιβλέπει το πρόγραμμα προπόνησης του Conor που λέγεται F.A.S.T (Fighter Anaerobic System of Training) και συνδυάζει υψηλής έντασης αερόβια άσκηση με πρόγραμμα αντοχής. Επίσης αποκαλύπτει πως ο Conor προπονείται περίπου 5.5 με 6 φορές την εβομάδα και  όχι καθημερινά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!